Malo vas berem punce moje drage....
in opažam, da je nekaterim hudo, ker se čas porodniške izteka in morajo nazaj v službo....
ah ja
tolažite se s tem, da vam je vseeno manj hudo kot nam, ki nas službe ne čakajo...
...
Na moji firmi me nemreč ne potrebujejo več (čeprav so obljubili), izgovor, seveda recesija.
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
ostalo pa se ne spomnem
, mam v glavi sam prošnje, pa življenjepise.... sem danes bla na borzi, pa mi je svetovalka rekla, da še predno zanosiš bi moral pomislat na to, da bo enkrat porodniška potekla in da boš mogu it delat
, mislim, sem bla tako šokirana, da ji še nazaj nisem mela kej zabrust
mater pa taka sociala!!!!!
Imam porodniško še do 20. 7., potem bom pa videla kaj bo meni rečeno.
Sama se tudi že par dni ubadam s sestavljanjem in pošiljanjem prošenj in življenjepisov... Na vse konce in kraje bom poslala, pa upam da se bo kaj našlo in to čimprej.
So pa meni rekli da mi
z zavoda še 3 mesece po poteku porodniške pripada enak znesek kot do sedaj, ker sem imela pred tem 2 leti delovne dobe

, upam da bo res tako. A katera ve kaj več o tem?
Vrtci - naš tamal bo še eno leto doma, zato prej sploh nisem pomislila, da je lahko toliko enih težavic. Ti otročki septembra res ne bojo še nič kaj dosti samostojni...
Trma in sitkanje - sploh ni za govort. Pri nas to traja že doooolgo (ene 2 meseca, vsaj). Pa zadje čase se še slabša. Itak da niso za vse krivi zobki in na momente se prav razjezim na našega sitkota. Iz dneva v dan se potrjuje dejstvo, da res nimam močnih živcev, kljub trudu.
Spanje in uspavanje - že 3 mesece se 'moramo' uspavati tako, da stojim ob postelji in imam nanj položeno roko, dokler ne zaspi, potem po prstih odidem. Če slušajno zazna da sem odšla (zaškripajo tla, zašumijo hlače - vse to minimalno) je takoj vik in krik in že stoji pokonci, v momentu... To me tako jezi da bi se kar razpočila
Poleg tega se 'vsako' noč prebudi od 5x do 15x, in jok, dokler se ne pojavim - nato takoj obrne glavo vstran in spi dalje.... Mislim groza. Kaj mi je treba tolikokrat vstajat za prazen nič.
In predvčerajšnjim sem se odločila zopet probat bolj na trdo - ga pustila da se dere 10 minut, pa še 10 minut, paotem pa je po 5tih minutah zaspal in je bil mir celo noč

. Dopoldansko spanje je tudi uspelo na tak način, s tem da sem mu kar pustila v roki flaško s čajem in se je nacejal nekaj časa nato zaspal.
Včeraj zvečer mi je zopet uspelo - flaša mlekca, v posteljo in po 10tih minutah je spal. Potem sem vzela flašo, mu poravnala spalko in šla. Ampak! Poniči je bil spet 100x jok

, in nazadnje sem morala vstajat - vendar samo 3x.
....
tko, da jst ne vem kdaj se bo vse to izboljšalo...
Malo bolj negativen in jamrajoč post, mogoče bo pa pomagal
Čavček