Minca_n, glede oblizovanja žlic ... jst sm na začetku to delala, ker sem se bala, da je hrana prevroča. Zdej se samo z ustnicami dotaknem, če že moram preverjat ... ampak da bi pa to kdo drug delal ... bljak. Sej dost prenesem, ampak jst načeloma ne dajem v usta stvari, ki so jih mel drugi v ustih. In sklepam, da tud drugim to ni glih fajn ... poleg tega sem pa jst tud slišala, da tko lahko preneseš karies otroku na zobke ... da o sooru ne govorim. Tko da ... če že kdo to dela, naj delajo mamice (pa očiji), ostali pa ne.
Tisto, da je pa ona tri otroke gor spravla pa že ve ... mah, sej nekaj sigurno ve, ampak vsega pa noben ne ve, tud ona ne. Mi je zadnjič en pametoval (od fotra kolega ko je bil glih pri mojih na kosilu, pa mi smo bli tud tam), da njihove mame tud niso tko pazle, kaj otroci lahko jejo, česa pa ne (ko sem rekla, da Rok svinjine ne sme), sem mu pa kr zabrusla nazaj, da če bi vse delal tko kot v starih časih, bi še kr u jamah živel pa on tud zdej ne bi s krožnika jedu
.... je kr utihnu ... me kr razjezijo taki komentarji, ko starejši mislijo, da vse vejo sam zato, k so starejši ... grrrrr.
sandra123, sam da ni posledic padca pri tvoji punci ... jst se tud noro bojim našega prvega bolj konkretnega padca ... pa vem, da bo enkrat ziher padu,s am ... me kr stisne, ko na to pomislim ...
joj, bambi, nč ti nisem fovš tega pucanja ... kok mi gre pa to na živce pri gradnji - skoz pucaš, pa skoz je umazan ... če pa ne spucaš, je pa zlo očitno, da nisi ... držim pesti, da se tale vaša dela čimprej zaključijo.
A res nobena nima ideje, kaj naj z Rokovo nočno lakoto?
No, zdej pa projekt pakiranje ... hišna opravila sem v grobem že uspela opravit ...