IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30
Martin se prituzuje, ker sem malce skocila k vam na ringaraja, s tem da "rjove" hehe
aja, zdaj je nasel v stolcku nek kos revije, ki jo obraca na vse strani in zraven godrnja in pravi"baba"
Fajn ga učiš

Mi imamo tudi stolček za v banjo..nam prav pride, samo da bi ga pa s sabo vzela na morje oz toplice pa nisem razmišljala.. mah saj ga ne rabim... bova z mojim izmenično nanj pazila...
majči -ti BI jo po riti ko sitka, jaz pa GA T. vsake toliko mal po riti udarim

če je preveč nagajiv ampak sem opazila da ne deluje, se mi smeji kot bi najbolj užival..tudi če ga po prstkih ne deluje... na besedo NE se mu j*** pa dobro ve kaj pomeni, ko ga kličem po imenu me kar ignorira večinoma... ta bo še svojeglav... imamo pa isto žurke v postelji...ah...mislim da kar vse probavamo iste metode, ne bom opisovala..ampak traja... jaz prej zaspana ratam zraven kot on
andrejaboris - naš tudi ne zna dihat skozi nos, pa se kar matra in matra..ne vem v katerem rezredu to jemljejo, da kar ne dojame...

in isto... jok in stok ker ne more do sape...
Zoja Miša - nas so tudi zaj*** s popustom pri triciklu tko da nas kar več plava v tem zosu.. mater jim!

Pa super za nohtke... jaz se moram tudi malo it pocrklat, mam noge take ko bedanc

Joške bodo pa lepe, polne samo še v dveh primerih..1. -

, 2. - silikon

ampak krize še ni.. vic - mama hoče narediti samomor in en dan vpraša zdravnika " kje je srce", da bi si pognala metek vanj, pa reče "pod levo joško"... pa mama pride dan kasneje na urgenco s prestreljenim kolenom...
In pa ja, punca, spet se preveč sekiraš... sprosti se, zadihaj, super mamica si in je čisto normalno da te za vse skrbi..ampak poskusi malo bolj sproščeno in u izi vse skupaj, se boš tudi sama bolj počutila, škoda tvojih živčkov...kaj boš šele ko bo Kaja Lina poslušala dark metal, si prebodla jezik in vtetovirala kostkota na ramo..aja pa da ne pozabim njenega fanta, zamaščenih las in bledega obraza, pravkar izpuščenega iz zapora ker je prodajal drogo... HEEEEEEEEEC!!!! DA ne bi sedaj mislila da bo res tako--bog ne daj.. ampak nikoli ne veš kaj te še čaka, zato šparaj sebe draga moja, saj vep kako pravijo, majhen otrok-male skrbi, velik otrok - velike skrbi...
Krysia - sem ti glede službe napisala že na FB, ampak še tukaj..boš videlo, se bo našlo še kaj boljšega.. preden gre gor, mora it dol ane?

No pa še tu so objemčki, na FB jih ni..
bella - ma ja sej če pomislim je res bolje tako kot da bi ga sama odstavljala, samo prišlo je tako nepričakovano in še včeraj jo je tako stiskal in mečkal in se crkljal in pil in zaspal na njej.... ma sem mislila da bo za zmeri..ne hec..samo sem pa mislila vsaj še mesec dni počakat..ampak kar je je.. mu jo probam potišat v usta pa se dela kot je nebi še nikoli ne vidič ne čutil, niti ni refleksa več da bi jo zagrabil, niti mu ni zanimiva, tudi ko je danes zaspan jokal, ... mah sej ne vem..mogoče mu pa niso več všeč ker padejo skoraj do tal ko odstranim modrc?

Ah še žal mu bo....15 let jih bo gledal in šlatal samo po srednji strani Slo. novic...potem mu jih bo pa že katera vrstnica kazala
In pa BRAVo da se nisi pustila prodajalki... ja ja, vse probajo samo da je kšeft... ma kaj nam bodo čeveljci za tolik odenarja v tem obdobju ko jih niti ne potrebuje pa še samo za mesec dva so... jaz sem rekla da bo naš imel ene sandaljce(po pesku in asfaltu), drugače bo pa bos, še najboljš za nogo..
tinka -

še zate, da boš našla službo
PA VSE NAJ NAJ VSEM SLAVLJENČKOM V TEH DNEH!!!!