IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
fora je, da je tale novi tip všeč samo ravnatelju, učit. zbor me ma fullllll rad, on kr oddela svoje in gre, nč ne govori, ni kej preveč prijazen, učenci so tut bolj tko do njega... in še tole je še večja fora, da ta ravnatlej, ki ga ima EDINI rad, gre septembra v penzijo in torej ------> ne bo mel prov nč od njega... eh, brezveze, js sem se že sprijaznala, tudi če ne dobim v šoli službe, neki bom že delala, dolg cajt mi ne bo!
pri nas je tud tako ... ravnateljca goji simpatije do njega, drugim je vseen, dijaki hočejo mene, starši tud, ampak tuki je pač odločitev od ravnateljce ... on ima 10 mesecev delovnih izkušenj, jst pa 5 let ... ampak to ni važno ... pa dobr, nima veze ...
Še enkrat hvala vsem za podporo in ker ste brale tole moje jamranje ... Jst sm boljš

(
buhtlčk, hvala

) in bom zdej spremenila temo ... sam ne obljubim, da vam ne bom še kdaj pojamrala ... ne bit hude name ...
ROK (gajka) - čestitke za 10ko!
Pa še enkrat za včeraj, ker nisem naštela slavljenčkov:
TEODOR (košuta),
ZOJA (anita goitan) in
PIA (MATEJKA_), čestitke za 9ko!
sandra123, je pa res že skrajni čas, da ti tvoji princeski omogočita kaj več spanja! Upam, da se to zgodi čimprej! Pa ko smo že pri spanju,
anita, a vi kej boljš spite?
Zoja Miša, kako pa vaše spanje?
Rok je včeraj spal čez dan točno 35 minut - od moje službe do doma, potem je bil pa zvečer tako zmatran, da smo morali na hitro pojest kašico in ga dat v postlo .. spal je od 18:45 do 6:30! revček, res je bil utrujen ... zjutraj pa ni hotel na jošk

Dojiva se itak samo še ponoči (no, zgodaj zjutraj - tm okrog 4h oz 5h), pa mogoče kdaj čez dan, če slučajno po obroku še kaže znake lakote, jst pa nimam nič skuhano ... ampak zgleda, da se bomo tud počas poslovil od dojenja ... pa ne bo vidu jošk nadaljnih 15 let

jst sm pa danes spet oblekla modrc 75c, pa mi je skor mal velik ... (jah, je kr razlika od 90b oz 85c) ... pa 1 kg manj mam kot pred nosečnostjo (sam sm se vagala oblečena pa popoldan, kar pomen, da jih mam verjeten še mal manj) ... sam trebuh mam pa še vedno ... ja, sej vem ... telovadit je treba ...
nč, šibam gledat kaj bo Rok kosilal ... verjetno špinačo, ker jo mamo glih na vrtu ... pa kkašen krompir zraven ...
Aja, še eno vprašanje:
kolikokrat na teden jim dajete jogurte oz. skutke? Nekje sem zasledila da je 3x - 4x dovolj, ampak naš Rok je nor na jogutre, tko da redko mine dan, da bi bil brez ... a je s tem kaj narobe?
Evo, zaenkrat bi blo to vse, sem spet cel kup stvari pozabla komentirat ... mogoče poznej ...