writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

04.05.2009, 23:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.05.2009, 00:24

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Almera, ful luštne slikce! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

05.05.2009, 07:37

clock-img

pigama

pencil-img

352

Dobro jutro!!
Noč nikakva, zgleda da se je Maja začela sama odstavljat. user posted image  Samo jokanje, ko pride joška v njeno bližino.
Pa da ne povem kdaj smo vstali. user posted image  5.10 bi že ona plesala naokoli. Japajade!

clock-img

05.05.2009, 07:42

clock-img

pigama

pencil-img

352

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

PIGAMA, kako pa je zdej s tvojo roko? se je zacelilo?

ja bedno je, nič ne morem, še previjem komaj, cartat ga ne morem, dvigvat, zato res upam, da bo hitro boljše.

Precej bolje, hvala. Edino kože je kakšna 2 mm višja na mestu poškodbe. Zgleda ful grdo, kot ena bradavica. Naj bi se ponižalo, ampak malo dvomim v to. Obstaja neko brušenje, sam jao spet bolniška!?! Ne vem, ne vem.
Pa malo mi še manjka, da ga bom čisto pokrčila!!!! user posted image

clock-img

05.05.2009, 07:45

clock-img

pigama

pencil-img

352

Kaj kupujete čeveljčke malim kar preko neta? Jaz pa moram to vse probat, sploh za prve. Sem starokopitna! user posted image

almera lepe fotke, kak mali uživauser posted image

Tako, neham smetit tu gor. Čao!!!!!

clock-img

05.05.2009, 08:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 08:13

clock-img

nanka

pencil-img

3998

dan,
tudi naša noč je bila user posted image user posted image user posted image , tamala je celo noč nekaj stokala in jokala. Najbrž sem bila vsako uro pokonci, ob 6 pa auf. Noro, ne vem kaj jo daje, ker novih zobkov še ni nikjer videti.

Bor je pravi mali čofotalec.

Danes pa sva končno sami in je zdajle malo miru, joj kako paše.

clock-img

05.05.2009, 08:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 08:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 08:45

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

'jutro,

mi je nekako uspelo, da je mali spal do 8.30 ... je namreč že ob 7h nekaj rogovilil. Takole, šibam s flaško, ve se pa malo pocartajte

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

05.05.2009, 08:53

clock-img

TODI

pencil-img

1022

IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Dobro jutro!!
zgleda da se je Maja začela sama odstavljat.

Jaz imam tudi tak občutek za Svita, mi včeraj zjutraj in zvečer ni hotel več vleč. Sedaj bo pa kriza z uspavanjemuser posted image . Sicer je danes zjutraj spet lepo pojedel z ene sam preveč ga pa nebom silila. Da se sam odstavi je najboljše.

Zimska mi imamo 8 zob( nevem a je kaj tam na seznamu zabeleženo al ne) glede kilaže in višine imamo pa pregled pri kao 9tih mesecih naslednji tedenuser posted image

Almera a si si ti sprintala dol mere za čeveljčke a si kar po občutku, ker jaz sem že hotla naročit pa mi je mož prinesel sprintano sam se mi je zdelo majhno, pa tudi lastnica trgovine me je opozorila da si moraš pravilno sprintat. No ja sicer se pa da zamenjati.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

clock-img

05.05.2009, 08:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:02

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Morning!

Evo, včerajšnje praznovanje Anjinega bratrančka in njegovih rosnih 5 let je bilo luštno, vsi smo se ful zabavali vragolijam otrok - res ti kar srček zaigra, ko vidiš to otroško brezskrbnost in sproščenost.

Sem bila pa ful jezna - pa mi povejte al sem jaz čudna al kaj - takole je bilo: zmenili smo se, da mu za darilo nabaviva kolo (predlog svakinje - sva se strinjala). Ouki douki. Enkrat kliče & reče, da bo šla gledat za kolesa in nama povedala, katerega bi. Važi - kaj bolj luštnega kot to, da izbere tistega, ki je najprimernejši - ma, se res ne spoznava kaj preveč. Do tu vse lepo in prav. Naslednji klic: kolo je že kupilauser posted image  In mali je bil zravenuser posted image  Si ga je sam izbraluser posted image  Dala mu ga je že pred rd (to izveva včeraj!)user posted image  In pač rekla, da je od najuuser posted image  In to naj 5-letmik razume? Pa, midva bi mu želela predati kolo, da vidiva njegovo veselje, srečo. Ne gre za eno čokoladico, ampak za ful lepo darilo ... a se vam ne zdi, no?

Zmešan svet ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

05.05.2009, 09:03

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

evo, banana in breskev s keksom v ritki, čeprav je bilo potrebno veeeliiiko animacije. ful ima rajši slano kot sladko.

btw - spar ima ful lušne kompotke, to Vital linijo - breskev, mešano ipd. po 100g. ker sveže breskve še niso dobre, so tele super, ker so v lastnem soku brez sladkorja injih fino zmešam s svežim sadjem. priporočam, res.

To je to, k dela reklamo Katarina Venturini, a ne? Thanks za info, bomo stestirali.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

05.05.2009, 09:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:09

clock-img

lili3

pencil-img

467

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

evo, banana in breskev s keksom v ritki, čeprav je bilo potrebno veeeliiiko animacije. ful ima rajši slano kot sladko.

btw - spar ima ful lušne kompotke, to Vital linijo - breskev, mešano ipd. po 100g. ker sveže breskve še niso dobre, so tele super, ker so v lastnem soku brez sladkorja injih fino zmešam s svežim sadjem. priporočam, res.

To je to, k dela reklamo Katarina Venturini, a ne? Thanks za info, bomo stestirali.

Ja, to so ti kompoti. Jaz jih tudi kupujem, jih vsi jemo. user posted image  Pa ravno zdaj sem bila v Sparu, ko sva šla od P in sem jih spet nabavila.

clock-img

05.05.2009, 09:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.05.2009, 09:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem