writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.04.2009, 13:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.04.2009, 13:44

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

V ZDA prva smrtna žrtev zaradi prašičje gripe. Umrla je 23 mesečna punčka iz Texasa.user posted image

ma grozno...je bilo pa res samo vprašanje časa...najbolj bodo nastradali otroci in starejši ljudje...

groza!

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

29.04.2009, 13:45

clock-img

amaya

pencil-img

4434

opažam, pa da tudi tukaj na RR razsaja zadnje dni nek virus....

clock-img

29.04.2009, 13:46

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

kak to misliš?

mene je res nekaj zagrabilo , pa moram počakat do treh, da grem domov. postelja že kličeuser posted image

clock-img

29.04.2009, 13:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: mika

kak to misliš?

mene je res nekaj zagrabilo , pa moram počakat do treh, da grem domov. postelja že kličeuser posted image

ja ljubezen...poljubčki, pa srčki, pa rožce...že cel dan berem samo to user posted image

clock-img

29.04.2009, 13:53

clock-img

mika

pencil-img

6485

ja ljubezen...poljubčki, pa srčki, pa rožce...že cel dan berem samo to user posted image

ajaaaauser posted image ...

clock-img

29.04.2009, 16:26

clock-img

Anonimen

V ZDA prva smrtna žrtev zaradi prašičje gripe. Umrla je 23 mesečna punčka iz Texasa.user posted image

če jim pa že pri 6 mesecih tlačijo hamburgerje v usta user posted image

clock-img

29.04.2009, 17:49

clock-img

Anonimen

To je najbol žalostno, da ne pomaga, ja. Mediji potrebujejo senzacijo, farmacevti zaslužek, tako lepo hodijo z roko v roki.

Od celega virusa je se najbolj skodljiv virus medijskega pompa.
In dodaten razlog, ki ga ima farmacevstka industrija, da nam pokaze, kako prepotrebna nam je. Saj nam je potrebna, ampak ne pre in ne toliko, da bi morala v svoje astronomske (kvazi) vsote vracunati vse stroske kvazi strokovnih ekskurzij in vsega (ne)potrebnega, kar se v eni raziskavi in razvoju izdelka pritice.    

clock-img

29.04.2009, 20:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

cepivo odstopim prvemu, ki se javi..v primeru potrebe..user posted image
še en laboratorijski virus "z namenom", da je cel svet v paniki...podjetju Roche (njegov izdelek Tamiflu), so se delnice v rekordnem času dvignile..British Airways-u pa padle..ja ja, nekdo se je odločil faaaaajn zaslužiti...
preživela vse viruse do zdaj, ni hudič, da me ravno svinjski pobere..user posted image

Podobno razmišljam. Pa ni bil po mojem samo ta virus laboratorijski, ampak kar več. Dajmo, da narod poc.rka.

clock-img

29.04.2009, 23:13

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

zdaj je panika. en otrok v ZDA je umrl. CNN breaking news...samo še o swine flu govorijo...to, da pa v Afriki vsak dan umirajo otroci-nikomu ništa... 

clock-img

30.04.2009, 09:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.04.2009, 10:08

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Meni pa ta panika čisto paše. Avionska do Mehike stane samo še 250€ in če se bo tako nadaljevalo grem mogoče julija v Mehikouser posted image  

clock-img

30.04.2009, 10:19

clock-img

Anonimen

zdaj je panika. en otrok v ZDA je umrl. CNN breaking news...samo še o swine flu govorijo...to, da pa v Afriki vsak dan umirajo otroci-nikomu ništa... 

A so to tud povedal, če so starši imeli urejeno zdravstveno zavarovanje?user posted image

clock-img

30.04.2009, 10:30

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ah, panika, panikauser posted image user posted image user posted image  - farmacevtska industrija je očitno tudi zašla v recesijouser posted image  pa je bilo treba nekaj ukreniti in ni ga boljšega kot prašičja gripauser posted image

Pa ne uporabljajte več izraza prašičja gripa - po novem je to nova gripauser posted image

clock-img

30.04.2009, 11:58

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Saj niti do Afrike ni treba,...

:)

clock-img

30.04.2009, 14:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Pa kaka beda bi bila če ne bi bilo teh medijev. O čem le bi zdaj razpravljali na RR? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.04.2009, 15:39

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ki je v resnici iz mehike, samo tega se nobenemu ni zdelo vredno omenit, al pa se pozanimat al neki.

clock-img

30.04.2009, 22:23

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ah, panika, panikauser posted image user posted image user posted image  - farmacevtska industrija je očitno tudi zašla v recesijouser posted image  pa je bilo treba nekaj ukreniti in ni ga boljšega kot prašičja gripauser posted image

farmacija ni in ne bo (nikoli) v recesiji...

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

clock-img

30.04.2009, 22:29

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

solastnik firme, ki je patentiral Tamiflu je tudi Donald Rumsfeld...ring any bells????

clock-img

01.05.2009, 07:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pa kaka beda bi bila če ne bi bilo teh medijev. O čem le bi zdaj razpravljali na RR? user posted image

Potem tudi interneta ne bi bilouser posted image

Bigdil. Saj sem zrasla brez njega.

Predvsem v rit, a ne? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem