Uh, je naporen dan za mano, zjutraj pregled, laboratorij, pa po MB še za papirje rihtat do konca za hiško, potem sem šla za urco k mami na kavo, pa po tamali v vrtec, domov, kosilo, potem pa še na PT kupiti material za temelje in ploščo.
Pregled, vse je OK, še vedno glavična vstavitev,
tehtal 1929g, plodovnice dovolj, MV zaprt in še dovolj trden, sem pa v 31t.
Lubenička pa sem bila na seznamu, torej podatki:
starost 32 let, 3 nosečnost, imam že doma dve pupi, zdaj naj bi bil
, rodila bom na PT, naslednji pregled 27.7, doslej pridelala 12,9 kg, PDP 9.9.
kg štejem od prvega pregleda pri G v 7t, samo sem pa shujšala do pregleda 2,5 kg.
Masaža presredka, nisem izvajala, sem se 1 ful raztrgala, ker je tudi mala bila omotana s popkovnico 2x okrog vratu in 1x okrog rame, samo ko me je G v porodnišnici pogledal, ko sem šla rodit, je rekel že sestri močne mišice in me še vprašal če sem trenirala tek. Seveda sem ga, na srednje proge, in je sestro opozoril. Je pa bil še tudi na dan vrnitve domov v viziti, in se me je takoj spomnil, in rekel, ne da bi sploh pogledal karton, rekel, da sem sigurno fejst šivana (vem da sem imela znotraj čez 30 šivov, več nisem štela, šival me preko pol ure, se je moj
že zunaj vstrašil)
Drugič pa sem imela samo 4 šive zunanje.
Mogoče ne bo zdaj nobeden, samo že po glavici
je razvidno, da bo obseg glave velik.
Erdbeere midva bova tudi uporabila vozek še tretjič, pa čeprav je malo se rdeča barva posvetlila, še je vedno tudi v uporabi, ko grem s tamalima na dolg sprehod, pa še tovorim zraven marsikaj (npr. vozek za pupike, ko kateri ni več za voziti, si ga kar obesim na držala, spodaj še puno vode plus igrače, pa se še kar kaj najde)
Lahko noč punce