Sonček Lara ne nisem imela prej nobenih znakov, pač občasno otrdevanje trebuha, ki pa je po kaki minuti izginilo, pa mogoče malo pekoč občutek nekje od znotraj. Meni je potem en ginekolog rekel, da je možno da je do tega prišlo zaradi prehitre zanositve po prejšnji nosečnosti, minilo je 9 mesecev od poroda, ko sem ponovno zanosila. S tem da sem po prvem porodu tudi zanosila po 9. mesecih, tako da si telo sploh ni moglo spočit, 3 nosečnosti v roku 4 let.
Pa če po resnici povem sem tudi malo preveč pretiravala z delom, sem pač taka, da ne morem mimo dela, ampak sedaj pa se bom poboljšala.
Priprava stvari za dojenčka: ko pridem malo k sebi se kar lotim pranja in nakupa stvari, ki jih še rabim, pa torbo si moram tudi čim prej pripravit.
Tažana meni je nameril dolžino MV 3,9.
Sontschica za magnezij mi je sobni zdravnik rekel, da če ga jem ali pa ne, ker je to vse skupaj bolj za psiho, kot pa kaj druga. Pomaga samo počitek, samo kaj ko moji dve hčerkici tega ne razumeta.
Krč v nogi: meni pomaga, da ko začnem čutit, da me bo prijel, da obrnem stopalo proti sebi in ponavadi spusti.
Alma84 vidim, da sem kar malo paniko naredila med vami. Ja tudi jaz sem krče čutila čisto nekje spodaj, pa potem je potekal čez cel trebuh navzgor, kot da bi me elektrika stresla.
Partner pri porodu: sem absolutno za to, da je zraven. Moj je bil obakrat zraven in sem mu hvaležna za to, kaj bi si pa naj začela, če bi bila sama tam, sma se vsaj malo pogovarjala in me je tolažil, čeprav bi raje videla če bi on tam ležal in bi jaz stala zraven.
Tanik iiii kaka mucka!
Za seznam pa me lahko date kar nazaj na 22. 9., pregled pa imam 16.7., itak pa bom prej rodila, ker ne verjamem, da bom zdržala tako dolgo.