IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
Dobro jutro,
vikend minil delovno,sem imela generalko z vodnim sesalcem pa ribanje fug,uff sem se nadelala, no ampak s premori vmes. je danes tako vse lepo čisto. ko bi vsaj ostalo
jaz se bom tudi lotila pranja malih cokt.se nam je že nabralo, ma bodoča babi manijo nakupovanja. pa tudi moj je rekel,joj kaj če bi ti te cotke že mal oprala. tako da naslednji teden ko bom na dopustu se lotim.
jaz perem cunje na 40 in 60 °C, pa odkar imam čudežne krpice ne ločujem več toliko po barvah. temno in svetlo.
otroške cotke bom prala vse skupaj, na ene 40 ali 60 °C. edino plenice bom prekuhala.
veselka, čudežne krpice daj med perilo in ne bo spustilo barve.in lahko pereš vse barve skupaj.jaz sem preizkusila in deluje.
kje se pa dobi te čudežne krpice...
...evo zdej perem rdeče-belo na 60 (da se vsaj prvič opere dobro), z belo frotirasto krpico in vmes sem valda ustalvila stroj, ker je krpica ratala očitno roza... sem šla pregledat ostalo perilo in bela barva v samih cunjicah in posteljnini ni nič obarvana v roza

al pa js slabo vidilm...
no, naprej perem na 40... bo pa treba tole vse očitno ločeno prat, kaj vem, kaj pušča, samo ne bi rada imela roza cotk. bom pa na roke (razen posteljnine), potem pa spiranje še dodatno v stroju. verjetno je problem tudi visoka temperatura, čeprav povsod piše, da se lahko na 60 pere.