IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
kar vse težavice napišite, potem nam ni treba ugotavljat a je kaj narobe, k vidimo, da imamo vse podobne težave oz. nekatere.-nosečniške težave
Prav opogumila si me, da še jaz napišem kaj se pri meni dogaja... Po mojem sem edina, ki čuti takšno bolečino. Meni so pred cca. 6-leti
odstranili materino znamenje približno 10 cm nad popkom. Šivi se še danes poznajo in tudi brazgotina je kar velika. Nikoli me ni motila, jo pa pošteno čutim. Boli me zadnji teden, ko mi trebušček resnično vzhaja, kaj šele bo! Bolečina je take ostre narave in skeli. Neprijetno je, ko sem zravnana me vleče skupaj in se moram kontrolirat, da imam normalno držo. Ko stojim je najhuje. Če so še kateri odstranili znamenje na trebuhu naj piše...
Drugače pa tudi mene občasno boli spodaj, pa malce moram bolj zrak zajeti in potem si rečem, da pač takale je nosečniška
Drugače pa tudi jaz komaj čakam MF - imam jo pa zelo pozno, šele 25.5.2009. Za spol pa midva ne bova vprašala - naj bo presenečenje, čeprav mislim, da bo sine ;)
Drže se punce!