jutro!
Tanik, moj/a je bila tudi včeraj ful mirna. Sem bila že na alarmu, samo se je proti večeru tako razživela, da me je skor premetavalo. Kot so ti že svatovale, najboljš poklicat G., da boš mirna. Sedaj prihajamo v to obdobje, ki je meni najbolj stresno, štetje 10 brc dnevno. Že prvič sem dobila kar nekaj sivih las, ker je bila tamala izredno miren otrok in se je dostikrat zgodilo, da jih nisem naštela 10. Pa moj G.ni delal panike in je bilo vse OK. Govorim kako je bilo pri meni, da me ne bo katera za jezik vlekla
Moram se pa še tukaj pohvalit, da sem včeraj postala ponosna mala teta
Je sestrična po dolgih letih matranja včeraj postala mamica enemu krepkemu fantiču. Sem tako vesela, kot da bi jaz rodila, ker vem čez kakšno kalvarijo je šla
Handling.... sem si ogledala že pri prvi in par zadevic sem upoštevala, ker so se mi zdele koristne. Zakaj ne bi izboljšali kakšno stvar, če se da, pa sem drugač starokopitna in me ne ganejo te novodobne zadeve ala mehki podplati čevljev, dojenje in nič drugega (spet govorim iz svojih izkušenj, ker sem pač ena izmed tistih nesrečnic, ki ni imela mleka, ne glede na to kaj sem naredila), ne uporaba dude. Vsak se pač odloči po svoje, po svoji pameti in občutku, tako kot je rekla Betty.
Porodnišnica in sestre....meni so sestre previjale tamalo prva dva dni,- ker si kao prešvoh in se bojijo slabosti in vrtoglavic, tretji dan mi je pokazala, čeprav sem že prej bedela nad njo in opazovala, potem sem jo pa sama previjala in umivala. V Lj. ti vse lepo pokažejo. Se mi je pa zamerilo bivanje v porodnošnici zaradi šlamparije, ker je ena sestra pozabila vključit obe lučki na lučki za zlatenico, pa prinesli so stare izvide krvi za zlatenico, pa narobe so mi jo zadnji dan stehtali in skoraj zaradi tega ne bi sli domov, ker se je kao preveč zredila. Skratka, za njih malenkosti, zame ogromne zadeve. Je pa res, če si ti prijazen do njih, bodo one do tebe. Se mi zdi, da znajo bit zelo nesramne do nekaterih preveč "pametnih" mamic.
Spet govorim samo moje iskušnje in opazovanja
Izrastline.... ful jih imam po vratu in eno pod očesom. Upam, da je to še ena hormonska nadloga, ki bo izginila po porodu