Altaja...
Saj sem vedela, da mora biti vse OK. Meni se je pojavil rjav izcedek, ker sem pospravljala doma, kot da nimam trebuščka.....vse generalno....Zdaj samo osnovno uredim in za drugo naj se slikajo in otroci in mož....
Čestitke punce za uspešne MF in kar velika razlika je v teži med
.....
...V literaturi piše, da so težki 300 g okrog 21 tedna.....In če so eni enkrat več, je to super za moje razmišljanje, saj pomeni, da napredujejo brez ovir in težav, da jih posteljica hrani zadovoljivo, da jim prebavni sistem tudi deluje, da pri prezgodnjem porodu bodo kar korenjaki, ki zagotovo preživijo......Seveda, če se ni pojavil diabetes....Samol, kolikor vidim, je to redek pojav....
Čestitam
Casiopeja....Če verjameš ali ne, sem jaz brcike čutila že v 13t in sem si govorila, da je to nemogoče...
Pa so te iste brcike bile še naprej in so tudi zdaj, samo malo močnejše....To bo moj četrti otrok in mogoče je to razlog, da sem bolj občutljiva. Zato tudi imam gromozantski trebuh, ker se je moje telo že "razvleklo" ....Verjetno bo ta otrok večji kot zadnji, ki je tehtal 4,5 kg.....To me nič ne sekira, ker večji otroci so močnejši, ne jokajo, hranijo se odlično, spijo celo noč.....Manjši otročički pa pogosto nimajo sesalnega refleksa, so zaspančki ali pa jih pestijo nadležni krči v črevesju....
Voziček....Saj sem že omenila, da bomo dobili vozičk-e od prijateljev in se mi ne mudi s nakupom....Pa rodila bom konec septembra, potem bo prvi sprehod oktobra in ni treba, da prehodim kilometre...Važno je samo to, da smo od zunaj. Zato je lahko
v vložku od vozička in pod kakšno češpo,ko pa jaz uživam v zraku in jeseni.....Jaz sem večkrat voziček postavila na balkon, na zrak in sem v kuhinji opravljala dela....
je pa mirno spančkal....
Mogoče pa jaz ne vem, da ti naši
hočejo prevožene kilometre takoj po rojstvu?!?!
Jaz v tej
uživam na drugačen način. Zavedam se, da je to verjetno moja zadnja
v življenju, moj zadnji
in nikoli več ne bom imela tak trebušček.....Zato meditiram večkrat, da bi le ovekovečila vse te občutke....Prav žalostno je, da se eno obdobje v življenju tako (hitro) konča.
Materinstvo je res čudovita stvar.....
Kje je Larilu????
VilaMalina, oglasila si se in mi s to slikico naredila skumine....Še en meec in se bom basala s malinami, ni hudič...
...
Držim pesti vsem, ki boste imele MF ta teden in preglede!!!
Še naprej želim vama lepe dneve...