jutro,
uf, zadnje čase pa trdno spim...
danes sem vstopila že v 35. teden
še malo, še malo...
včer sva z mojim zjutraj šla v Lj v šoping, pa jaz sem se šla testirat za HIV in HepC (če bom slučajno v vodi rodila). moj
pa jemedtem zašibal v BTC, je kupil kovinske regale za klet (zdej že rihta dol stvari), pa po neke plošče (kapa), da bova fotografije na stene obesila, potem pa sva skupaj šla še v Kalčka, kjer sem se oborožila s čistili in praški, pa nekaj hrane... pa kupla sem si od welede olje za masiranje presredka in olje za neko prsnih bradavic. aja, pa glavno... kupla sva končno pleničke za najino
, sva uzela od ebaby 3-5 kg (bi vzela tiste v dm rajši, ker so cenejše, ampak imajo najmanjše 4-9 kg, pa se mi zdi, da bi blo to za začetek preveliko). zdej pa za
manjkajo samo še kremice, alkohol, olivno in madljevo olje (a to se tudi dobi v lekarni, prečiščeno (kot olivno)?... verjetno še kej, moram pokukat seznam. v glavnem, malenkosti.
barika a praška pasta je riboderm, ko si v oklepaju zraven napisala (brez vejice), al si dala riboderm ločeno v oklepaj, kot možnost rabe? jaz nad tem ribjim smradekom nisem ravno navdušena. v mat.šoli so rekli, da lahko namesto tega uporabljam olivno ali mandljevo olje.
aja, jaz imam tudi žabice od Clar, samo da sem jaz uzela iz bambusove tkanine, ker se mi je zdelo ful bolj mehko kot bombaž. je pa glede te firme zanimivo, ker sploh ne vem kaka firma to je... na netu nič ne najdeš, kot da ne obstaja... na cunjicah samo piše "made in slo".
no, učeraj smo bili tudi na družinskem srečanju... je bratranec praznoval 50 let.
sva se vrnila domov okrog 9ih zvečer, sem na eno oko prebrala kaj ste pisale, ker je bilo ogrooooooomno, jaz pa sem vmes kruhka zamesla, pa je blo treba čakat, samo na koncu nisem imela energije kej napisat in sem samo še trdno zaspala.
< Sporočilo je popravil veselka -- 21.7.2009 8:02:54 >