Ojla!
Pranje: Jaz tudi perem danes, ko je še vreme za sušit.
Od posteljnine sem oprala samo prevlekico za kovtrček, za povštrček (čeprav ga itak ne bomo uporabljali) in pa rjuhico. Kovtrčka in obrobe se mi ne zdi smiselno prat... Kaj pravite?
Sicer sem pa zdele v stroj natlačila 25 plenic in 8 tetra krpic in upam, da mi ne bo pralni stroj razneslo, ker sem mal preveč nafilala
. Ampak sem tolk šparovna, da ne bom sredi belega dne dvakrat prala na 90 stopinj (sicer gledam na to, da perem, ko je cenejši tok, zlasti pri višjih temperaturah, ampak tokrat nisem mogla čakat
) - na Tosaminem listku je pisalo, da pred prvo uporabo operemo z navadnim detergentom za perilo in na 95 stopinj. Jaz sem dala še malo mehčalca Babysoft in pa na dvojno izpiranje. Upam, da bejbi ne bo imela kakšnih problemčkov z mehčalcem....
Sice pa nimam sušilca (ker sem v bloku je bolj kot denar problem prostor, kam ga postaviti) in bom sušila zunaj - si pa celotno stojalo pokrijem z eno tanko rjuho, da mi cunje ne porumenijo na soncu
.
Stekleničke: Jaz imam eno Aventovo doma (pa dva cuclja - št. 1 in 2) za rezervo - upam, da se bomo dojili. Najbrž pa se bom mal trčeno usekala in bom trgovki v Baby centru pod nos porinila tisti bon iz reklame, ko bom šla kaj kupit - sicer bo to le malenkost, ker že vse imam
(no, samo še v lekarno grem). Od viška glava ne boli, pravijo, blazinice mi bodo pa tudi prav prišle.
Kepica:
oprosti, ampak kot da bi sebe brala - js mam tud ponavadi take hitre odločitve pri nakupih, pol se pa po možnosti še hvalim, kok sem dobr trofla in na koncu se izkaže, da sem tisto svojo brzino lepo preplačala
.
Sarchi:
da bo vse v redu!! Tako kot so že rekle nekatere - mašinca, punce, počakajte na red - avgustovke so še pred nami!
Tulpek: Jaz sem podobno razmišljala kot ti, kar se tiče shranjevanja opranih cotk - ali kr v omaro ali v škatle. In sem se odločila, da jih bom kar v omaro zložila. Kompletno omaro sem prebrisala s čistilom, dobro posušila (no, pravzaprav se že en teden prazna suši
), zdej bom pa kar začela zlagat not. Ker bo imela
eno omaro čisto zase, je itak ne bom vsakodnevno odpirala, da bi kakšen prah not letel. Hja, čeprav jaz imam še 2 meseca do PDP - ne vem, kam se mi mudi.
V mojo obrambo - če sem pa komaj čakala, da lahko začnem neki za bejbo delat, pa cele dneve sem doma, pa zdej se fajn suši, pa zdej se še lahko gibljem, pa morda bo bejba hotela kej prej ven...Eh, dost razlogov...
Eltea333: Žal mi je za tvojega mucka
. Meni ni bilo hujšega kot kadar mi je kakšna živalca umrla, pa smo jih imeli vedno za cel živalski vrt. Za vsako posebej, ki je umrla, sem grozno žalovala - celo v srednji šoli sem zaradi enega mucka dva dni manjkala v šoli, ker je že mama videla, da nima smisla, da me sili v šolo...
Ok, za konec še slikca mojega trebuščka v 33. tednu - slaba slika je, ker sem s telefonom slikala, pa še posvetlit sem jo morala, ker je bila čisto temna