IZVIRNO SPOROČILO: eltea333
Čav punce, dobro jutro!
Jaz pa bi tako še spala.. pa ne morem
skoraj celo noč sem se obračala z enega boka na drugega, nikakor se nisem mogla namestit, čudno, da se mi ne vrti v glavi od vrtenja! Če se dam na desnega ni v redu, če se dam na levega spet ne.. mi je zmanjkao idej! Mogoče bi morala provat sede? Kako ste ve spale? Upam, da še namesto mene - kot klade!
Dobro jutro
eltea333 tudi meni se to dogaja, le da mene po nekaj časa začne še tista noga bolet, na kateri ležim

Ni fino, res ne. In noči niso več tisto, kar so bile. Tudi zjutraj sem hitro pokonci, ker sem že sita ležanja. Komaj čakam, da se bom lahko vlegla na trebuh-moj najljubši položaj

Edino, kar je fino, je to, da mi ni treba ponoči hodit na wc. Ker, če grem pa na wc, se pa tako zbudim, da potem sploh ne morem nazaj zaspat.
Izcedek jaz ga imam vsak dan. Kar ulije se. Je pa bel. Sem se ga že navadila, ni pa prijetno, ker imam vedno mokre hlačke ali pa mini vložek. Se pa včasih kar ustrašim, če se malo bolj ulije, da ni kaj drugega. Ampak za enkrat še vse ok.
Nam se pa nič še ne mudi s porodom, zato tudi ne bom pila nobenega čaja. Imamo še stanovanje do konca za porihtat, kar nam bo po moje komaj uspelo do konca avgusta.
Se je pa fino ohladilo in tako paše

Bom šla verjetno kar v trgovino, imamo čisto prazen hladilnik. Je za izkoristit tale hladen dan
Uživajte!