Pozdravljene!
Vse, ki nekaj preznujete, ČESTITKE!
Čestitke za dobro opravljene MF, veselega lulčka za moža
, in da nimater sladkorne...
Moj pregled in MF.....Vprašala sem zdravnika, zakaj imam rjav izcedek, če nekaj delam doma in mi je odgovoril, zakaj delam??? Potem je sledil pregled na tisti kozi in je rekel, da je vse OK, da je MV zaprt...hmmmm
Pa vsaka ima MV v tem času zaprt, problem je samo, če se krajša...
e se krajša ti priporočijo strogi počitek in naročijo čez 15 dni na ponovni pregled...In če obstaja nevarnost odpiranja in prezgodnjega poroda, dobiš steroide, da se ustavi rast otroka in da se hitreje razvijejo notranji organi, predvsem pljuča......In to se pogleda sa UZ-jem..No...Moj G pravi, da je vse OK in me nima kaj skrbeti...
Koje končal UZ pregled, sem vprašala, če je to bila MF, pa pravi da ja....
...Samo sestri je nekaj narekoval, na hitro vse pogledal....
No, in v materinski k. piše, da so vse mere za 21t ali 22t. (Jaz sem pa uradno v 20t in 3/7)... Teže ni napisal....Tako, da
, najboljše je, da sem tiho in verjamem, da je vse OK. Drugače, sem malo jezna in sem verjetno pričakovala več od tega pregleda.
Po njihovi tehtnici sem v mesecu pridobila 1,5 kg in to mislim, da je tudi dobro.
Naslednji pregled 24.6.2009...
SONČEK LARA....Za te izcedke brez vidnega vzroka pa meni pomaga počitek....Ko pomislim, da bom tako še najmanj 3 mesece ležala in me svet ne bovidel, mi je kar slabo....Za mene, ki sem znana po skakanju, deloholik tipični, energiji...Če vam povem, da v 20.letih delovne dobe nisem nikoli bila na bolniški (tudi zaradi otrok ne), potem vam je vse jasno....
Ta naš Damjančk v trebuščku je že zdaj glavni in komandira vsem.....
Vse dobro vama želim...