IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
jasmina ajoj, pa kaj se to dogaja. najprej se pomiri pa zato smo tukaj da poveš, je lažje, vem, sem pred kratkim občutila to.
pa kako lahko tvoji starši kaj takega rečejo, pa vnučka/vnukinjo bodo dobili. in zakaj bi morala vidva prevezti, a to imate privat ali kako, da so takšne težave?
počakaj svojega dragega, pomenita se najprej vidva potem pa ponovno s starši zakaj je do tega prišlo, da kar naenkrat pa tak bum.
Sadovnjake sta onadva podedovala po enem stricu!
Sedaj pa smo se pogovarjali o tem da bilo pametno kakšna sredstva pridobit za obnovo!
Poanta vsega je tu da imam mlajšo sestro(6Let) in starša pričakujeta da bom njej izplačala nujni delež, ki sploh ni problem, če je pisano na mene!
Ampak zahteve se stopnjujejo iz dneva v dan!
Sedaj na enkrat bi ji mogla še eno parcelo dat+gradbeno dovoljenje zrihtat+ tega da moram poskrbet še za starše do smrti! In tamalo spravit do šolanja!
Vse sadovnjake bi mogla midva z možem porihtat nato pa se dobiček deli na 3dele en dobiček staršem ostalo nama!
Haloooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
Tako se pa ne grem!
Starša nimata penzije in ama ništa!
Torej!
Sadovnjaki se pišejo na mene!
Vsi stroški so moji(mašinerija,popravila,položnice,hrana......)
Dobiček pa k njima za delo(sedenje in komandiranje na terasi!)!
Plus tega da če se na mene piše ne dobim niti ene same pomoči ob rojstvu otroka! In višji plačilni razred za vrtec!
In še moževa plača ki sva iz dneva v dan v večjem minusu ker imava vse položnice!
Brez veze!
MI LAHKO KATERA POVE KAJ NAJ V TAKŠNI SITUACIJI!!!!