Drugače punce vas kar berem sproti, samo za pisanje pa mi zmanjkuje časa.
Ena je napisala, da je bolj male postave in se širi v boke. Jaz sem velika 161 cm, pa grem zdaj v rit, boke in stegna, se mi že noge skupaj dotikajo, in mi je spooooooooooodaj fuuuuuuuuuuul vroče, pa ker sem doma, si sp. hlačke čez dan večkrat menjam, boljše to, kot pa kako vnetje.
Za kile se sploh ne sekiram, niti ne pazim kaj jem, samo gledam, da je sadje, sladkarije vsak dan, samo si jih odmerim, kuham manj slano že skoraj 4 leta in mi je ful težko kje drugje jesti, pa sem obakrat prišla dol do mojih kil, 50 kg sem imela pred prvo nosečnostjo (kar je za mene podvig), 51 pred drugo (9 mesecev po porodu), in 51 po drugem porodu, pa še vedno jem obilni zajtrk, malice, kosilo, pa še večerjo, ko gresta mali spat, jaz pa v hladilnik pa malo pred TV, ja pa še za njima jem.
Pa mojega
jezim, da bom jaz imela prej lepšo in seksi postavo kot on.
Vročina me daje, pri nas ni bilo nič deža, pa sem med relacijo Sl.Bistrica in PT., noge mi ne otekajo tako, imam pa tokrat problem z krčnimi žilami, ki pa so tokrat bolj izstopljene, na tistem mestu je vroče in na dotik boleče. Ima še katera ta problem?
Nosim bolj dopoldne kompresijske nogavice, popoldne težko, ker letam za njima, pa še vroče mi je, da komaj diham, si dajem obhladke, pa še mažem s kremo, pa seveda počivam pač koliko se da.