Živjo
Kako ste? Jst mam spet taka vprašanja, da se vidi da tole počnem prvič ampak; koliko časa si po porodu še v bolnišnic? A imaš lahko dojenčka ves čas pri sebi, oz. takrat kadar prosiš? Kaj pa ponoči? In kako je z obiski? Mene že kar stiska, ko so se ljudje, za katere bi rajši vidla, da sploh ne pridejo v porodnišnico kar najavli..saj ne rečem, za družinske člane mi je fajn če pridejo, ampak da bom pa imela skoz obiske, sam zato da bodo neki znanci, s katerimi se ne vidim pogosto, tam firbec pasli... prve dni bi bila najrajši kar sama in crklala svojo hčerkico... fanta verjetno ne bo kaj dosti na obisk ker bo verjetno tri dni pijan. Dajte mi no povedat, kako vse to zgleda, kaj pa glede nege otroka; recimo, da nimaš pojma kako začeti dojit, dojenčka previt; a je kdo tok prijazen da ti na hitro kaj pokaže, svetuje?
Katere papirje vse rabim na CSD? To ti vse ginekolog zrihta?Kakšna se vam zdi tista postelca, ki je v paketu za novorojenčke? Boste izbrale stvari, ali vzele denar? Jst sm hotla kar paket, pa si bom zdaj kar verjetno premislila in naročila sam postelco.
Joj, upam da ni tole preveč vprašanj, ampak vesela bom vseh vaših odgovorov.
Aja, pa za seznam; naslednji pregled 8. 7., sem iz okolice Lj, zredila sem se 5kg, za porodnišnico pa nisem čisto odločena, dajte mi svetovat: Ljubljana ali Postojna? Ful bi šla v postojno, ker sem slišala, da se tam ful potrudjo, pa še mami osebno pozna ginekologa, ampak če pa slučajno pride do kakšnih zapletov je pa boljše biti v Ljubljani, ne? Oddaljenost je pa pribljižno enaka.