Katka...jaz se kr lažem pri ginekologinji, kok vagam. Itak stopim sama na vago, noben mi ne špega čez ramo, in se zlažem. In mam mir ;) Oni so srečni, ker se kao ne redim pretirano in jaz, ker me noben ne gnjavi! Volk sit, koza cela!
Sicer sem pa tudi jaz blazno razočarana nad ponudbo oblek za dojenčke. Medtem, ko osnovne cunjice-bodije, majčke in tako, še nekako najdem dokaj všečne, nikjer ne najdem kakega lepega kompletka "za na lepš". Nekak sem hotla enga kupit, da ga bo naša punca imela za odhod iz porodnišnice, pa tko mal.."za na lepš". Pa je izbira nikakva. Vse je v roza in vse je kičasto. Jaz bi pa imela neki v olivno zeleni, rjavi, zeleni, malo mešano s kako nežna roza barvo.. Nič, niente, nada. H&M je prov krš roba, groza! Neki kao lepega sem vidla v Okaidiju-pa tudi ne lih za na rit past. Is it me al je res tko bedna, uniformna roza izbira? Tudi ko gledam, kake oblekice sem dobila od maminih frendic...ajdčao...polno enih volančkov in vse v roza. Pa saj ne bom rodila lizike!
Jaz razen bombažnih plenic in gore podedovanih oblekic nimam še nič. OK, imam otroško sobo, ki pa še ni postavljena, ker tudi midva še nisva nazaj v stanovanje vseljena. In ko vas takole po dolgem času berem, me kr stisne...mater...a smo res že tko daleč, da se bo treba začet pripravljat? Mende, a...tik tak bo september tukaj. Tiste pa, ki imamo rok v prvem tednu septembra, bomo mogoče že kar avgusta rodile!!!
Naša punca mene kar utruja zadnje dneve, ima žurkov trebuhu 24/7. Hvala bogu, da sem že na dopustu in rešena službe!! Je velika in živahna-čist pa mami ;) Včeraj sem šla v najino stanovanje zbrskat materinsko blazino-in spala danes ponoči ko buhteljček...res je zakon ta blazina!
No, zdaj si grem pa en čajček skuhat...kako lepo je ne-biti v službi!
Barika...meni je pa predpisala moja ginekologinja, da naj pijem kalcij in magnezij ravno zarad pogostega in dolgotrajnega otrdevanja trebuha. A booo, sto ljudi, sto čudi. Zdaj dva dni pijem 1000mg kalcija in 300mg magnezija, pa se mi zdi...kajjazvem, da je malo boljše. Čeprav mi vseeno še vedno skoraj vsakič, ko se dvignem, ko hodim malo dlje, čist otrdi trebuh, mal navzdol mi pritisne in je potem po cca. 20 sekundah boljše. Jaz se niti nisem sekirala zarad tega, sem pa omenila na pregledu in me je pregledala-maternični vrat v redu, in rekla, da naj pijem to dvoje.
< Sporočilo je popravil aromaja -- 10.6.2009 13:37:27 >