Ful lepe slike
in trebuščkov
Lubenička, hvala za inf. Pa super, da je vse Ok
BBP, joj, si mela pa srečo, da nisi padla. Upam, da hitro neha bolet
Pa še en kup
pošiljam malim in velikim bolančkom.
Rubin. ti si pa ful pridna. Prideš še k meni na en kup perila
. To mi je najbolj zoprno opravilo, sploh po vročini
Škorpijončica, so ti že punce lepo razložile. Ne se sikirat, v porodnišnici ti sestre vse lepo pokažejo.
Da je po moje, bi pa šla že naslednji dan domov. Smo bile 5 dni in mi je bila ful muka, doma je le doma.
Kako vas je lepo brati, kako pridno šopingirate
Jaz sem kupila en rumen body do sedaj
Sicer imamo res vse od Katje, ampak po kakšno flaško pa dudo, kozmetiko bo res treba, pa po kompletek za iz porodnišnice, ampak je še čas. Sicer zmeraj ko grem v shoping za malo, vržem oko še na mičkene stvari, ampak me ni še nič pritegnilo.
Jaz ne bom imela kratkih rokavov, sezone dolgih pa res še ni v trgovinah
Indy, ne rabiš košare. Sedaj je itak moderno, da morajo bit
v lupinici, da se počutijo kao v maternici. Jaz sem jo imela v lupinici samo v avtu, drugače pa v košari, ker je ful praktična.
Barika
, da ugotovijo, kaj ti povzroča težave in jih uspešno odpravite.
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja
Sicer sem pa tudi jaz blazno razočarana nad ponudbo oblek za dojenčke. Medtem, ko osnovne cunjice-bodije, majčke in tako, še nekako najdem dokaj všečne, nikjer ne najdem kakega lepega kompletka "za na lepš". Tudi ko gledam, kake oblekice sem dobila od maminih frendic...ajdčao...polno enih volančkov in vse v roza. Pa saj ne bom rodila lizike!
Kako si me nasmeja s prispodobo. Se pa popolnoma strinjam s tabo. Je ful težko najti kaj lepega za punčke, da ni rozasto. Mi imamo roza samo tisto, kar smo dobili in ti povem, da vse kar smo dobili je bilo rozasto
Pa ful govorite o
živahnosti vaših

. Moje dete se 2x na dan pretegne, 1x malo poprotestira in to je to. Ampak tako je bilo tudi prvič, pa imamo sedaj doma eno živico, ki ni sekunde pri miru
Yenny, mi smo tudi manjši od povprečja in bom imela v torek že drugi kontrolni UZ. SIcer pa, dokler se enakomerno razvijajo in rastejo, ni panike. BOljš, da so malenkost manjši, bo porod lažji
Kar se pa obiskov tiče, prvi mesec ne rabim nikogar, razen bližnjih, ki jih ne rabim strečt. SE ne mislim na nobenega preveč ozirat.
< Sporočilo je popravil majra -- 10.6.2009 18:25:01 >