ojla pupe,
moram najprej čestitati naši majčiki - vse najboljše Meri - vem, da zamujam Vidim, da si lepo praznovala in tako super končala leto dojenčka.
Lunca, upam, da je pri vas boljše zdravje...
Alea, boga, boga - saj vem, da je stvar z žebljem resna. A te fejst boli?
Ela - ti si prava sladkica, pa tako rada ajčaš... Naša tudi zadnjih teden dni na sedežno gor spleze, samo jo sedaj učim, da bo vedla it rikverc dol. A Eli že gre? Mene zdaj ti višinski plezi skrbijo, da potem dol ne pade
Mi smo sicer celi prerojeni. Smo bili v Portorožu, voda je imela 22 stopinj in se je mala oba dneva kopala. V četrtek je kar jamrala v vozičku - sva ugotovila potem, da od vročine. Ker ko sem ji samo malo nogice namočila v morje, je hotla notri, tako da sem jo hitro slekla dol in jo je moj odnesel v vodo, pa se je tako smejala, špricala... nisva mogla verjeti. Se je osvežila, potem pa po mivki - zato je fajn trening doma po pesku Naša pa sicer še ne razume, da se z ljudmi na plaži ne poznamo in je hodila kar k vsem, en fant (sigurno enih 8 let star) je nekaj delal iz peska in je bil kar malo jezen, da je naša prišla do njega. Se je prestavil za enih 10m, pa je bila takoj pri njem. Si je mislil, ti s plenico, kaj bi rada... Joj, ko pa ni imela plenice gor, pa je meni tako grozno, ko ima mivko na ritko prilepljeno... Zdaj pa resno iščemo destinacijo za morje. Aja, pa sprobali smo spanje v prenosni posteljici in je bilo super. Celo noč se ni zbudila. Sinoči smo prišli domov in je spala sedaj do pol 8h brez vsakega hranjenja, zdaj šele bo imela zajtrk z atijem... Tako da se nam je zelo obnesla tudi ta selitev kinderpeta v sosednjo sobo. Sva se oba zjutraj vprašala, a si bil ti kaj ponoči pri njej? Ja, jaz tudi ne Pri 10,5 mesecih smo to dočakali. Samo upam, da ne zaradi morja. Včeraj se tako ni nekaj kopala, samo pri robu je hodila po štirih... Joj, kako bi bilo fajn, če bi trajalo... Sem spala 8,5 ur - to sigurno eno leto nisem
Sedaj pa moram iti fotoaparat spraznit, ker smo morali že brisati posnete slike, ker je memory card polna. Morda bo kaka še za RR