Aj, naša pa nič ne prikrije, če ji kaj ne uspe. Je v Radencih padla s postelje - ker imamo doma drugačno posteljo - pa je bil tak jok... kje pa, da bi ona to prikrila. Je pa pogumna Izabela
Didli, a Sara se pa na hrbet vrže iz stoječega položaja ali ko sedi? Ker stoje je kar fajn za past. Sploh ona, ko je tako visoka...
Ja, našo tudi čakamo s to hojo, res že dolgo stoji... Ampak nimamo problemov s tem da ne hodi, tako da se ne mudi. Problem je bil tam januarja, ko je hotela po 4 hodit, pa ni znala naprej in se je cele dneve tako jezila, da sem je imela že dovolj... zdaj pa tudi po 4 pride, kamor hoče, tako da ni slabe volje. Mogoče bo zdaj, ko ima kratke hlače in jo zunaj pika po tleh in potem hodi tako, da se s koleni ne dotika tal, rit v luft... Mogoče bo spoznala, da bolje, da kar po dveh, lepo s čevlji

Sem pa presenečena, da kar dosti malčkov bolj laufa kot pa hodi
Od govora ima naša tata, mama, dedi, tika taka, no glavna beseda je pa ais. In tega kar dosti poslušamo.
Voziček - midva sva že obupala. En čas sva še vztrajala, ampak je tudi takoj stala notri, privezala je nikoli nisem (soseda njihovo privežeta notri)... zato pa zdaj že obvladava nošnjo po ramenih
Me je pa to dvigovanje Sofije privedlo do tega, da sem včeraj le šla na masažo. Še nikoli nisem bila, ker to ni nekaj za mene, da se me nekdo dotika... ampak me je hrbet tako bolel, pa masaža je bila vključena v ta paket, ki so nam ga v službi plačali, tako da sem šla - 45 minutna masaža in zdaj me že 2 dni nič hrbet ne boli

Samo če bi bil moški maser, pa ne vem, kaj bi naredila