pozdrav
no, po dolgem času tudi nazaj, smo užiavali sto na uro na morju, pri mojem na križarki, pa malo pri mojih doma..skratka, super..
...
Počutim se še vredu, zaenkrat me samo tu in tam bolijo vezi spodaj nekje.....
..
KG..skupaj sicer plus 6
, vendar pa ne vem kje točno so, ker nosim hlače vel.kot prej, samo z pasom za nosečnice...
..imam še neke iz prve
, pa jih imam za doma, ker so mi ful velike
..mah, jem tudi nekaj ampak bolj zdravo kot v prvo, to moram povedati, čeprav se čokoladi ne uprem......
imam pa ogromne prsi, iz 75b sem na D 85
..kar kipi zgoraj.
Vozički...Hauck vem, da je zelo poznana in dobra znamka, jaz imam Quinnija ampak vem, da so punce prehvalile Haucka...Vsak ima svoje izkušnje, nikjer pa ne piše, da je denar zagotovilo kvalitete, ker so recimo tudi Bugabooje umaknili iz prodaje--letnike 2008 in pozvali starše, ki so jih kupili, naj jih vrnejo, ker so imeli napako in so se prevračali na stran, kar bi lahko poškodovalo otroka..
Je pa Austrija veliko cenejša, jaz sem vse kupila v prvi
v Baby One in Toysu od pohištva do vozička, otroških sedežev, do ..vsega...še posebej oblačila in pampers so poceni.....tudi letos bomo romali tja......kar še manjka..mi je pa res blizu, tako da to redno izkoriščamo..
Oblačila..Jaz sem ravno danes začela gledati kaj imamo..uffffffff..toliko stvari od Izabele, sicer bolj kot ne v pinki ampak dosti stvari je tudi nevtral.....ampak ogromnaaaaa vreča..
..nekaj bom pa tudi podarila, nekaj sem vrgla stran, res že znucano do konca...
ampak večino pa ostane.....
moj mož je rekel, da je naš
že od rojstva obsojen na biti gay....ker bo v pinki
seveda pa bom kupila kaj za lušte in nekaj fantovskega...
celice..mi smo jih shranili in tudi tokrat jih bomo....sicer je na Slovaškem veliko ceneje kot v Slo, ker imajo svojo banko, letno pa plačujemo 90 eur za shrambo....ni nama žal, upam, da jih nikoli ne bo Izabela potrebovala, če pa že, pa so tam..tehnologija se razvija, ravno naša nesreča z drugo
pa nas je še bolj prepričala, da lahko v prihodosti rešijo življenje....pa četudi je to tuje..je življenje, ki ga denar ne more odtehtati....moje mnenje...
evo na kratko...
naslednji pregled pa imam 28.10....
Pozdravčke vsem...
papa