IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
Vozički...Hauck vem, da je zelo poznana in dobra znamka, jaz imam Quinnija ampak vem, da so punce prehvalile Haucka...Vsak ima svoje izkušnje, nikjer pa ne piše, da je denar zagotovilo kvalitete, ker so recimo tudi Bugabooje umaknili iz prodaje--letnike 2008 in pozvali starše, ki so jih kupili, naj jih vrnejo, ker so imeli napako in so se prevračali na stran, kar bi lahko poškodovalo otroka..
Je pa Austrija veliko cenejša, jaz sem vse kupila v prvi
v Baby One in Toysu od pohištva do vozička, otroških sedežev, do ..vsega...še posebej oblačila in pampers so poceni.....tudi letos bomo romali tja......kar še manjka..mi je pa res blizu, tako da to redno izkoriščamo..
Oblačila..Jaz sem ravno danes začela gledati kaj imamo..uffffffff..toliko stvari od Izabele, sicer bolj kot ne v pinki ampak dosti stvari je tudi nevtral.....ampak ogromnaaaaa vreča..
..nekaj bom pa tudi podarila, nekaj sem vrgla stran, res že znucano do konca...
ampak večino pa ostane.....
moj mož je rekel, da je naš
že od rojstva obsojen na biti gay....ker bo v pinki
seveda pa bom kupila kaj za lušte in nekaj fantovskega...
ja, tud pri znamkah se zgodi kaj takega, to sploh ne zanikam...
glede nakupovanja v avstriji - jaz sem lani za našo prvo

hotel vse tam kupit - so mi vsi pravili, da so plenice (pampers) ful cenej. pa sem šla v toysa, metro, mullerja in cel kup drugih trgovin in je vsepovsod bilo enako ali konkretno dražje kot pri nas v mullerju. plenice od 1-2sem tako kupovala samo v mullerju (proizvodnja iz nemčije), vmes sprobala navadne pamperske iz drugih tgovin (narejeno na poljskem - nisem namreč verjela, da lahko obstaja bistvena razlika) in žal ugotovila, da ta razlika dejansko obstaja... sem kar hitro spet kupovala v mullerju... v avstriji pa so bile v glavnem dražje, celo ko so v toysu imeli akcijo tistih jumbo paketov - v mullerju so namreč tudi bile vsaki mesec akcije enakih paketov in je bila naša akcija dosti ugodnejša kot njihova, redna cena pa drugače tud.
cotike sem neke tud v toysu kupla, so bile cenejše (in lepih nevtralnih barv), ampak sem kmalu ugotovila, da so precej manjše št.kot pri nas pri hm npr.
aha- da ne pozabim - meni so takrat vsi pravili, da so benkice ful fajn in uporabne na zečtku. no, jaz lahko po svojih izkušnjah rečem, da so katastrofa. ne glede na to, kak sem jih zatlačila v plenice in ostalo, ko sem

dvignila, je ta benkica šla takoj ven... pa sem raje bodye na preklop kupovala v hm in c&a.