Pozdrav še od mene...
SEm se kar stresla, ko sem prebrala PUnshin post...in upala, da se kaj takšnega ne bi zgodilo meni...NO, se ni, sem pa danes bila urgentno v bolnici, ravno zaradi enakih sumov..mi je kr na jok šlo, da si ne bi odpustila, če bi bila to moja krivda..Namreč smo prestavljali pohištvo čez vikend in sem dobila hude bolečine v trebuhu in malčka sem čutila čisto spodaj, vsakič sem na WC pogledla, če bo še kaj padlo ven
..Groza...No, tako sem danes klicala mojega g. mu povedala, kaj se dogaja in mi povedal, da je včasih to že začetek poroda in takoj v bolnico, kjer tudi dela...hvalabogu je bilo vse vredu, mi je pa strogo naročil, naj se pazim, predvsem ne pretiravam z opravili, težo ipd....
..Sploh pa ne dvigovati Izabelo ter tako...in počivati, da sem vendarle noseča...
NO,sem bila kar bolje, me je pa kar treslo tam...Sem sama za vse, moj pride šele v januarju, tako da sedaj pa res ne prestavim enega kosa pohištva več..pa saj nisem dvigovala, samo potiskala sem in tja, ampak dovolj za skrb....
V bistvu včasih pozabim, da sem noseča..pa me je sedaj dobro opomnilo....moj bog....
Zato punce, kar na easy, čeprav se to sliši enostavno..vendar pa se nikoli ne ve...Mi je povedal, da so takšni napori dovolj, da se odpre maternični vrat, še posebej če je bolj ranljiv....6e pospravljanje je lahko dovolj....ufff....
Twixy......prav sexy izgledaš no.....
glede kg...ne sekiraj se, ker sem jaz približno, čeprav ne vem kje so dejansko, ker se sama sebi ne zdim okrogla, prej obratno, se mi zdi, da fajn izgledam...
..in tudi konfekcija je vredu, tako da bo manj kot v prvo....upam...hehe
imam pa čokolado vedno v shrambi, za vsak slučaj..za obiske
Aja, pa še to...ko sem se vozila iz bolnice domov, mi je na moji zeleni, na prehodu rdeča za pešce, eden kar pred avto prihodil, brez da pogleda, se zaustavi ali kaj...če ne bi stopla sunkovito na zavoro, bi ga podrla..in sploh ni opazil, da sem stopila na zavoro..si lahko mislite?? Jaz pa skoraj infarkt...
..in to na 2 pasovnici, najbolj frekventni ulici v BA....
kaj je s folkom res....
papa