hehe...avti....
Kaj naj jaz rečem, ko sem sama z Uwetom- Uwe je ime našega VWTourana
, ko moža do januarja ni.....danes sem ga že obula, drug mesec pa ima generalni zdravniški in ginekološki pregled....
..Sicer zeloo zadovoljna, ravno iz razloga, ker ima za razliko od nekaterih enoprostorcev velik prtljažnik, kamor spravim vse živo in najpomembnejše..zadnji sedeži so vsi 3 veliki, kar pomeni, da se da na vse montirat otroški sedež, s temi sistemiIso fix in na tiste kline, ki sem jih iskala nekaj časa, dokler nisem ugotovila, da se odstrani en pas sedeža, čisto pri dnu, kjer se pritrdi sedež
..in pol cela srečna...
Imeli ga bomo dokler bo šlo, mogoče dokupimo še en avto, ampak moj hoče zame Volvo XC90, eden najvarnejših daleč okoli...če pa bi imela kdaj velikooooo denarja, pa hočem Lexus
, kar dvomim, ampak mi je takooo mega.
...
Kar pa se tiče bencin - dizel..novejši avti skoraj ne delajo več take razlike, kot je bilo včasih...da bi se fulll poznalo..tud disel ti lahko gre 6-7 ali več na AC in mestih..odvisno od avta in kako voziš in koliko voziš...
Valentinčica...
..moj brat ima od nedavnega fobijo na Escpace, ker je ostal sredi Avstrije, ko je šel v BA..pa je 2 leti star....samo sliši zanj, pa ga mine...je šla gred, turbina..so ga odvlekli domov..skor znorel..he
Astralis...ja, res je..Tukaj v Bratislavi pa itak včasih ne vem, kje so ljudje, če so, delali izpit za avto, ker moraš misliti sam za par avtov vnaprej, imeti oči na vse strani in semaforji,--ti so le za dekoracijo nekje...da ne govorim o prehodih in pešcih....kot kure...in ta danes..mislim, da je bil kak brezdomec po možnosti še nadrogiran...to je bilo res komično..in vedno gledam na prehode, ker vem, da folk rad skače po cestah, ampak ta danes je kar šel, kar stopil na cesto in nadaljeval svojo pot čez vse pase brez da bi pogledal koga...kot v transu res...
..Pa saj Praga verjetno ni nič kaj bolje....
itak pa je vožnja v kombinaciji s tramvaji kar zanimiva izkušnja....
...
Punce, uživajte...
in vse tiste ki morate...POČIVAJTE...