pozdrav..
samo na hitro...
, to je vedno, pol pa celo stran zasedem
..
Imena...še od prve
, ko nisva vedela kaj bo, sva imela izbrano, pa je tako ostalo tudi sedaj, brez nekih debat..Dominik...oba strinjala, obema všeč, paše zraven vsega...
..sem pa tak neskrivnostni človek..preveč radovedna, da bi obdržala za sebe tole...drugače ostale stvari ja, kaj je potrebno, ampak o otročku pa sva bila oba tak navdušena, da sva hotla vse vedeti in deliti...
Sem pa vesela, da vam je všeč Izabela
..lepo ime...sem pa rabla nekaj prigovarjanj ljudem, naj mojo Izabelo kličejo s polnim imenom..nobena Iza ali kaj podobnega..pa je kul...čeprav sem sama hotela, da bi bila Isabella, Isabell, pa je na koncu tudi Izabela lepo...[sm=smiley36.gif
Knjige....sem zasvojena z detektivkami, umori,....
..sem enkrat v šali dejala, da sem že toliko vsega prebrala na to temo, da bi lahko že koga pospravila brez da me dobijo
...
trenutno je moja edina knjiga Izabela...pa čisto sem padla v notranji dizajn...redno spremljam tudi na RTL2 Zuhause Im Glúck..
..kakšne ideja, če prenavljate..neverjetno..sem že nekaj uporabila v moji kuhinji in hodniku...
Izobrazba....Dipl.org.Turizma...zaposlena vse povsod, no v bistvu v tveh hotelskih verigah par let, ena na obali ena na štajerskem..nato pa 5 let na križarki..zaradi česar sem prepotovala skoraj cel svet in sem iz srca hvaležna sama sebi, da sem imela takšen pogum it sama...
in zdržati..tam spoznnala mojega moža in..pravljica se nadaljuje
..sem pa skoraj dobila službo na sl.ambasadi tukaj v Bratislavi,..no, žal je bilo prepozno - moja nosečnost ..pa sem podaljšala v naslednjo porodniško
Bomo videli kaj naprej....
zeloooo me mika študij arhitekture in notranjega dizajna...
Astralis......
..no, nekaj podobnega doživljam tudi sama, situacija je podobna, moj g. pa je tudi namestnik vodja porodnišnice, kjer sem rodila že prvič..priznam, dosti pomaga, če je takšna zadeva...meni je zelo olajšala in konec koncev sem imela lepo sobo,samo za dve osebi, vse notri, moj je celo eno noč ostal pri meni, sestre..pustimo podrobnosti,
, ..kar morajo narediti, pa itak morajo...če boš imela predpozicije za rezanje, te bodo, čeprav to neradi delajo..vsaj tukaj..ampak veš kaj...tudi jaz sem imela grozo v očeh, ko pa se naenkrat znajdeš tam, pa ti gre samo po glavi, kdaj bom videla te male rokice, pa nogice...sploh ne dojemaš kaj se dogaja...sem imela Cr z spiralno, prvi dan je bil hudič
, pol pa je bilo že dober in hodiš..in na koncu ugotoviš, da si si mogoče prišparal par ur potiskanja...
bomo videli, kaj bo v drugo no..ampak po vsej verjetnosti CR...
Ne vem no, ampak če imaš svojega zdravnika v bolnici, ti lahko olajša, še posebej, če pride kaj vmes.-bog ne daj, ampak preiskave dodatne itd...boš vsepovsod takoj na vrsti..to pa veliko pomeni na železniški postaji..
MV..mene vedno ročno pregleda še zraven
, verjetno ima že grif, koliko je dolg MV..tako da takoj pove kaj in kako...in ravno zadnjič mi je omenil, da ga ne rabi meriti, ker točno ve ali občuti, kaj in kako..v prvo je bilo vredu, tako da verjamem tudi v drugo ve, kaj govori...
Srbenje.....še ne, v prvi
pa ful..raztegovanje, sedaj pa še ne..mažem pa se itak že od nekdaj vsak dan s vlažilno kremo za telo...strije, te so v prvi meri odvisne samo od elastičnosti vaše kože...
Brcike.....kolikokrat se pogledam tja dol, če prihaja kaj ven...
..vsepovsod so..sam tam je pa res neprijeten občutek...
Kati..montesorri poznam
..je tukaj tudi nekaj takšnih vrtcev..mislim, da sta dva ali trije in sem brala o tem na njihovih spletnih straneh...
Sem rekla, da bom samo na hitro....