pozdrav...
samo na hitro, ker sem se tako najedla, da grem v horizontalo
Kora33...veš, ta Quinny ima velika kolesa, jaz sem ravno tako iskala takšnega, kjer lahko vsepovsod hodim, ker sem veliko prehodila tudi z Izabelo...meni je res kul, pa jajčka gre gor, pa vodljiv je....ampak vsak ima svoje želje..
Binabina..SCS Vienna, ta velik shopping center jug..to pomeni, če se pelješ iz Slo tik pred Dunajem...Trgovine so pa BabyOne, pa še ena, ki se sedajle ne morem spomniti..če greš na stran SCS.at, ti bo pokazalo kaj imajo za otroke...3e posebej ta BabyOne je fajna, kar se tiče pohištva in vozičkov ter otroških sedežev.Imajo tudi velik oddelek oblačil ter seveda vseh potrebščin..Ta druga je pa super za igrače, plenice ter kozmetične pripomočke..vedno imajo fulll ugodne stvari...Drugače pa mislim da veliko hodijo tudi v Graz, Celovec..ampak tam nisem bila nikoli..Recimo voziček je bil več kot 200 eur ceneje kot v SLO in SK
...potem bodiji po smešni ceni, ampak kvalitetni, cart stvari od Disneya, ..ni da ni..res velika izbira....Tudi recimo HM in Ikea, res imajo čisto drugačno in veliko večjo ponudbo kot pri nas, v SLo ali SK, zato sem lani nosečniške stvari kupila v HM na Dunaju, ker so imeli kaj za ponuditi, pri nas je to katastrofa- tukaj mislim na SLO, ker v Bratislavi imamo Mothercare, Next, HM Mama....tu se da...
Rocio...veš, tudi jaz sem v prvo razmišljala o tem vozičku, ampak je res lep in vse, vendar zelo nepraktičen za sprehode, razen če ga boš imela samo za Shopping centre in na hitro kam...ima zelo malo prostora v košku spodaj, kar pa me je v bistvu najbolj zmotilo pa je, da je sicer dober za malega otročička, ko pa ima več kot leto, pa je zelo majhen..SEm zadnjič videla eno mamico in malčka kako se je tlačil v tisti kao športni del...V vsakem primeru boš hitro mogla menjat voziček, ampak to je na tebi...
Recimo moj Quinny ima košaro, v kateri je udobno in dovolj prostora za vrečo in se ne tlači..V športnem delu pa jo še sedaj kdaj peljem,...Stokke ima tako manjšo košaro, v kateri si ne predstavljam še zimsko vrečo ter mali športni del....je pa res visok, ampak to imaš tudi nekatere vozičke..
Jaz sem visoka, Quinny mi je super pasal, ker je športni del višji kot košara, ampak v obeh primerih so višje kot nekateri vozički..Bogaboo pa mi je res nizek..preveč...
nič, grem počivat...
papa