Nene ni se bojan zredu ampak rok.
Mel je pri 9ih mescih 7.5 kg pri 10ih mescih pa 12.450 in višina je 80.4 cm. In to je bilo pred enim mescem. Zdaj so kile doma pršle na skoraj 13kg, pri cm pa je čez 84 cm.
Ne vem če sem napisala, toda zgleda je Rok podedoval bolezen ščitnice od mene. Tako da bomo šli tudi na obsevanje ščitnice in na endokrinološko ambulanto. Bomo videli kako in kaj. Ker res nenormalno raste.
Tako sem jaz v enem letu zrastla 20 cm. Zaradi tega se mi je tudi malo hrbtenica skrivila. Zredila sem se tudi takrat. Žal mi je le, da je Rok temu podlegel. Itak pa bomo še videli kako in kaj. VAŽNO JE, DA SMO ZDRAVI IN VESELI, kljub gripi ki jo trenutno preživljamo.
Ja res je, vrtca nismo dobili, tako da ga bo zdaj oče čuval. Zastojn varuška.

. Drugo mi ne preostane. Pa mama če bo šla na bolniško in bosta skupaj čuvala.
Problem je le v tem, da ima oče zelo slab želodec, in se prav boji, kako bo previl Roka. Pri bojanu je imel želodec ok, zdaj pa mu gre na bruhanje, samo če zavoha, da se je Rok pokakal. In bog ne daj, da Rok mal bruha. Očetu se takoj dviguje. Je pa res, da je mama rekla, da se bo navadil.
Januarja pa naj bi se spristilo še 120 prostih mest, ker na veliko gradijo nov vrtec, oz. pri vrtcu barjanček so začeli dograjevati, v stari vojašnici. Tako da upam, da vsaj tam pridemo not, ker bodo meli pa prednost tisti otroci, ki so bili že večkrat zavrnjeni. Tako da od 226 zavrnjenih jih bo ostalo le 106 brez, ostali pa naj bi pršli notri.
Ufffffffff sem se razpisala, pa sem mislila, samo kratko in jedernato napisati. Pa sem šla nazaj gor in pisala, ker bi rada klepetala.