oj,
tudi mi smo iz celodnevnega potepanja, smo prišli domov ob 22.30. Jaooo. Po kosilu smo šli v LJ., zapravljat še za kakšne malenkosti za na morje, potem pa k mojemu bratu, kjer smo bili tam od 18.00 pa do konca, je ful hitro minilo.
rebeca,
za Irayo
umpalumpa , virusi lahko trajajo z vročino tudi toliko dolgo časa, če so pregledali kri potem ok, čeprav meni je to vseeno čudno, jaz bi šla malega spet malo pokazat.
neboglasnica, pri Marku v razredu se punce še ne lišpajo za v šolo za zares, očitno je naš kraj malo zaostal glede tega
. Ti kar vztrajaj pri svojem, ziher se samo kakšni 2 ali3 punce v razredu namažejo za v šolo, sploh okoli oči, s špiralom, potem se pa pač vse zgovarjajo na ti dve ali tri. Ma skoraj mi je čudno, da bi toliko staršev to dovolilo za 4 razred (naš bivši 3). Halooo?!! Edino, če ni to na skrivaj slučajno. Bi znalo biti to, ja.
Res pa je, da ima naša Nina tista otroška ličila, pa se kdaj za kakšno foro namaže, ja sploh mene oponaša, ampak, ja jaz nisem ravno za zgled pri teh stvareh, ampak vseeno, da se za v šolo namaže s pravimi stvarmi ji pa ne bi dovolila še nekaj let. Upam, da mi bo uspelo, no, ma ja lahko je to govorit, težje pa izvest.
Ok, malo sem vas preletela, grem kar spat,
še to: slikce vse so super!!!!
Nočko.