cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijske čveke 2008-12. del

clock-img

16.06.2009, 10:44

clock-img

Netta

pencil-img

1535

user posted image

pa še en pozdrav vsem julijkamuser posted image

clock-img

16.06.2009, 10:49

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Čau mačke!

Da se en mal pofočkam. No, se vidi da imam zmenek z likalnikomuser posted image user posted image .
Mi smo super. Mojca je prava hodalka. Skoraj nič več po štirihuser posted image .Če si nekaj res želi in je daleč potem po štirih, drugače pa kar pridno po dveh.
Bom šla malo prebrati, da vidim kako ste kaj!

clock-img

16.06.2009, 11:01

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Metuljček, moje kuhinjske krpe so vse vafel material. Ta se mi zdi, da je najboljši za brisat. So pa ene kariraste, ene pa čist bele, z bordo češnjami.

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

16.06.2009, 11:11

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

flower, Umpa, kaj za ene sanje sta imeli vidve? Je bila kakšna luna al kako? Meni se je pa sanjalo, da sva se dobili s frendico & me je razveselila z novico, da je noseča ... joj, ji moram pa prav povedat o teh sanjah ... ker v resnici si zelo želi baby nr. 2 & morda je kaj na tem, pa jaz še ne vemuser posted image

tims, si me nasmejala z menjavo majčk - sem res najprej pomislila, da je problem v barviuser posted image  Dobro uštimaj, mala 2 naj pa uživata. Kaj pa je to z vodo? Zakaj ni tople? Any special reason, da zaprejo?
Vau, mirjam, Saška je že mamica al kaj? Saj ne morem verjti! Noro! user posted image  user posted image  user posted image  Aria?

rešitve križank na netu - kva? Kako, prosim? A take, da dela folk, al kaj? Fuj in fej! He, he, mega slikica Ane ... daj, v fotošopu zbriši postavo zadaj, k se malo vidi, bo pa res za dol past dobrauser posted image  Zobje - c'mon, come out, you lazy bones!

Mojca, "hodačica," kako kaj?

(author unknown)

clock-img

16.06.2009, 11:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.06.2009, 11:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.06.2009, 11:24

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Barčica po morju plava ... no, skoruser posted image
user posted image

Jupi, uživaaaam:
user posted image

(author unknown)

clock-img

16.06.2009, 11:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.06.2009, 11:28

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Metuljčica, hvala Iraya je postala spet bolj ješča ja. Včeraj je tak mazala kosilo. Sem nardla mineštrico iz zelenjave v katere sem dodala testenine in purana. Tako ful gosto. To pa je šlo! Mala user posted image  No Tariq on pa itak maže, vse kar dam. Samo, da vidi da z usti migam, je že pri meni in dela..."njam, njam, njam". user posted image user posted image

Aja, a vaši držijo sami flaško in jo popijejo. pri nas sploh ne smem več pomagat. Sva velika, bova sama! user posted image

Popoldne smo uvedli še en obrok in sicer mlečni, včeraj sta ob 17h pojedla ful porcijo keksolina, pred spanjem pa normalno mleko spet.
Mami, a premalo futraš, pikeca bi jedla, jedla... user posted image

1. Super za izboljšanje apetita! Bravo!

2. Po novem sama drži in zmaže flašo mleka tik pred spanjem (okoli 200 ml) - spet imamo peti obrok, ja. In se kar pozna pri kilah - včeraj, pri 11. mesecih sva jo stehtala: točno 10 kg ima! Vau, ej. V enem mesecu je šla malo manj kot 700 gr gor.

Dober tek, otročki naši, a ne?user posted image

(author unknown)

clock-img

16.06.2009, 11:29

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

He, he, tkole je bilo na morju --- malce treninga samoobrambe & to kar z macolouser posted image  Beware, julijčki, bewareuser posted image
user posted image

(author unknown)

clock-img

16.06.2009, 11:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.06.2009, 11:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.06.2009, 11:39

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Ojej, kolk pa men FB počasi laufa ... se mi zdi, da gre že kar v rikverc - noro! Nalagam slikice gor, pa ne vem, če bom do vikenda fertiguser posted image

(author unknown)

clock-img

16.06.2009, 11:49

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

metuljčica ful dobre slikice user posted image user posted image user posted image  Anja je taka kjutika. Zmerom večja, ko daš slikico. Ja normalno, ne? user posted image
A jo bom le kdaj spoznala, bog ve. user posted image

Thanks, thanks.

Jaz upam, da se res kdaj srečamo v živo - to bi bilo primauser posted image  Klimo dobite? Jupi!!! Kakšno bosta vzela? Inverter?

seznami - jaz sem bolj za čvekanje kot za urejanje - sem čist preveč natančna in mislim, da bi mi bilo kar v breme. Sem že zadnjič spraševala, če bi bila katera za.

(author unknown)

clock-img

16.06.2009, 11:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.06.2009, 11:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.06.2009, 12:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.06.2009, 12:20

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Tinky, velik srečeuser posted image

Majuska, a ti Aleksandra budiš zjutraj da je?

ne, to je bilo zgolj slučajno, ker je vlekel do 9.40 ...  drugače nimamo te navade. Običajno je, ko se sam zbudi, največkrat je bilo to okoli 8h. Po mojem da ga vročina tako ubija, da bi samo spal ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

16.06.2009, 12:21

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Aja, a vaši držijo sami flaško in jo popijejo. pri nas sploh ne smem več pomagat. Sva velika, bova sama! user posted image

Ja pri nas že nekaj časa drži flašo sam ... ponavadi ga dava zvečer kar na najino posteljo, da prime flaško in pomlati mleko, pol pa direkt v posteljo.

08.08.2008

clock-img

16.06.2009, 12:22

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

He, he, tkole je bilo na morju --- malce treninga samoobrambe & to kar z macolouser posted image  Beware, julijčki, bewareuser posted image
user posted image

uh, potlej pa Aleksandra raje ne spustim zraven ... user posted image

08.08.2008

clock-img

16.06.2009, 12:46

clock-img

Netta

pencil-img

1535

umpa - čisto po naklučju sem v knjižnici vzela knjigo Noge gor pa bo! od Vanesse Bates...in je knjiga napisana v čisto istem stilu kot ti je predlagala zimska za tvojo knjigo...le da pisateljica govori o doživljajih, ko sta se trudila zanositi in to s ful dobrega humorja...se režim kot pečen maček zravenuser posted image user posted image

priporočam v branje tudi drugim...sem nekje na polovici in me je kar zagrabilo

clock-img

16.06.2009, 13:09

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Zdej sem dobila mail od enega fanta, ki sva ga spoznala na Zanzibarju (domačin). Zelo, zelo fajn, zelo ambiciozen. Delal je kot animator.
Mi piše, da je šel v Tanzanio šturidrat in, da je v hudi finančni stiski in, da če mu lahko nekako pomagava. Oba z možem, sva takoj rekla itak da ja, ker za nas recimo 10 eur ni nič, tam je pa to četrt njihove plače.
Sedaj me pa zanima, kako mu denar poslat? Tam je vse itak na hojladri in pošta ne vem, če je najbolj zaneslijiva, nakazilo preko banke pa bi nas stalo več kot samo nakazilo.
Mi zna katera svetovat kako se najbolj splača poslat?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

16.06.2009, 13:14

clock-img

24julij

pencil-img

565

dravcek nas pikec spet spi,ponoci smo zakuhali na 39,2,tud po svecki ni padla,pol sem cez 5 ur dala kr sirup pa je cez cas padla,zjutraj pa ko da ni blo nic,no malo ji manjka spanca to je pa vse upam da so to zobi in da ne bo vec vrocine ker u petek grev na morje in to zdraveuser posted image
mere ob larinem enem letu 9730g 78cm,glavica 45,5

eno vprasanje,a mogoce kera ve kako se naredi olje iz olivnega olja in zelenih orehov? bje da je dobro za suho kozo,pri osecnicah za strije,in za soncenje,pa sem nekje vidla lani recept in ker je blo prepozno za orehe,sem pozabla kje sem vidlauser posted image

clock-img

16.06.2009, 13:16

clock-img

24julij

pencil-img

565

metujcek slike pa so itak superrrrr user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 13:16

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Uhhh Tinky, pojma nimam ... a imamo kako računovodkinjo, ki bi povedala, kako se stvarem streže?

08.08.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem