IZVIRNO SPOROČILO: tecka
A danes bo pa bolj mrtvilo tukaj gor? Naš fantek spet spi, mama pa bluzi...
Tudi naš Srečko je imel par čudnih noči, potem sva pa ugotovila, da mu je enostavno prevroče. Spal pa je v bodiju s kratkimi rokavi, pižamici in pokrila sva ga s kovterčkom.
Ko sva namesto kovterčka uvedla poletno spalno vrečo in dekico, je nočno jamranje prenehalo.
Ja, je res vroče tole naše dete...
Ja zatišje vikenda

, se crkljajo/mo

.
Pri nas pa je danes v sobici komaj 20 stopinj

- je to premalo? No

je oblečena v dolg body in pižamico brez stopalc + štumfki, pa s kovtrčkom je pokrita. Sploh ne vem kak naj jo oblačim. No, ker je bila danes že zjutraj zunaj je imela zgoraj dva bombažna rokava, pa žabice in hlačke, copatke, kapico, pa jopico (takrat ko se mi je zdelo mrzlo). Notri še ne kurimo. A kurite že zaradi malčkov?
Danes sem bila na angleščini - smo imeli študijsko srečanje v Lj - 2 urci in pol, moj in bejbi so šli pa v ZOO - danes so dobili nove opice in zanimivo je bilo za otroke. No, na srečo je mala zdržala brez zize, sem pa dala atiju termovko in mleko v torbo, za vsaki slučaj.
Jutri zvečer pa prvi on-line izpit - katera ga napiše namesto mene?

Je bilo nekaj govora, da ga lahko piše kdor obvlada - "da ne vejo za zlorabe", ampak da se vse potem na ustnem vidi
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
Naša je ratala prava "razcrtanka" - roke in to mamine pridejo v poštev.
Ja je tudi naša ugotovila kaj so roke

in protestira, ko hočem da leži na kavču, v vozičku

Ko jo nekaj razkuri, je prava mala tečnobica

.
Lino za 4.mesece. Kar bodi v rožcah

, jaz sem pa 1dcl mošta spila in kostanj jedla.
Jaz tud danes nisem kuhala - je "padel" burek mizica pogrni se in še en skutin zavitek ala pogrej in pojej

, ma bo treba res začet kuhat se učit. No, včeraj sem eno omakico iz purančka stenstala in pire, pa jutri me čaka kuhanje celotne južne, ker naši prešajo grozdek zadnji rundo.
Nočko vsem......
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.10.2009 22:22:48 >