No, danes mi je še enkrat uspelo malo pokukati na RR.
Lenika super, da si privoščiš in si sproščena. Jaz se pa s svojimi kolegicami skoz nekaj dogovarjam, dobimo se pa ne nič
Kofetkamo bolj družinsko, popoldne.
Tudi jaz sem to porodniško najbolj sproščena in prav uživam. Najbrž zato, ker je zadnja
Meni je pa danes uspelo nekaj neverjetnega: popoldne sem šla prvič po porodu kolesarit za dobro uro. Lahko rečem, da sem bila prav srečna in sem uživala v švicanju. Joj je blo fajn!!! No, zdaj ni več tako fajn, ker me rit boli, ampak bo že minilo. Moram iti kar večkrat in si vzeti nekaj časa samo zase.
Patronažna pri nas sama pride pri starosti
približno 6 mesecev. Je ni potrebno nič klicati. Meni je rekla, da bo prišla v začetku decembra.
Joj, meni se sanja ne, koliko Julija poje, ker jo dojim. se mi pa zdi zadnji teden, da manj poje, me prav zanima, če se redi kot je treba. Samo, glede na to, da ne joka po hranjenju, predvidevam, da ni lačna.
IZVIRNO SPOROČILO: lino
...življenje nas nenehno postavlja pred preizkušnje in vsaka nas na nek način obogati, ne obupat, v kopalnico, pred ogledalo in glavo pokonci ter en veeelik nasmeh na lica, živeljenje je sedaj, tukaj in treba ga je izkoristit....
Lino zelo lepo si napisala. Se čisto strinjam, samo kaj, ko se tega ne zavedamo, ko se preizkušnja postavi pred nas in nam je hudo.
Snoopyka

za nov avto. Naj vam dobro služi!
Jaz imam trenutno avto VW Touran in ga smatram kot zelo varnega (preizkusila ga k sreči še nisem). Mi je zelo všeč, ker je prostoren, na zadnji sedež brez problema namestim vse tri otroške sedeže, če je kdo z mano, v prtljažnik gre pa tudi veliko, čeprav imam še košaro za voziček.
Goldy jaz si zelo želim enkrat za nekaj dni v St. Petersburg - vsi, ki so bili tam, pravijo, da je prekrasno mesto z bogato zgodovino. najbolje, da se vpišem v vašo folklorno skupino