IZVIRNO SPOROČILO: tecka
July08, prav fino te je brati. Iz tvojih postov veje taka pozitivna energija, ki jo jaz ob enem otroku kar težko zberem skupaj.
Oh, prav zanimivo je to slišati. Hvala!

Ampak verjemi, da tudi mene včasih zasuje, pa postanem vsa otožna in se smilim sama sebi, ker nimam nič časa zase. Potem si pa mislim, da bo ta najbrž še prehitro prišel, ker otroci tako hitro rastejo..... kar naenkrat bojo vsi okoli v šoli, na raznih dejavnostih, kampih,... in ne bo nikogar, ki bi klical "mami" po hiši. Sedaj si sloh ne predstavljam dneva, ko ne slišim 345-krat "mami". Še mož pravi, da mu gre prav na živce že to večno klicanje, joj, kako bo, ko bo še Julija začela govoriti

To bo džumbus.
Mogoče se tebi zdaj zdi, da kompliciraš in imaš preveč opravkov okoli

a bo že prišel čas, ko bo

malo zrasel, znal povedati, kaj bi ali ne bi... in bo vse lažje, boš videla.
Sploh pa dva otroka nista 2-krat več dela in trije 3-krat več.
Vozičkanje je pri nas še zelo aktualno, saj imam dve psički, ki ju vsaj 2x dnevno peljemo na sprehod. Julijo fajn zadekam in je brez problema notri. Je pa še vedno v košari. Se nič kaj preveč ne pritožuje, saj se ves čas "pogovarjam" z njo, pa drevesa opazuje, ker se voziva po gozdu. Če se pa ustavimo, je pa takoj pritoževanje
Brez avta je pa res zoprno. Jaz sem bila prejšnji teden dva dni brez in sem imela skoz občutek, da bi nekam morala iti... čeprav sicer ne hodim veliko naokrog. sami nujni opravki, ker se mi ne da "rihtati"
Goldy tvoj mož gre večkrat v Rusijo? Jaz sem bila službeno parkrat v Moskvi in sem čisto navdušena nad vsem ruskim. Še rusko sem se učila in zdaj malo obnavljam, da ne bi pozabila.
Lino meni se ne zdi noro. Tudi jaz grem včasih na grob starega ata pokazat naša fanta, ker vem da bi bil zelo ponosen na njiju (je imel na slošno zelo rad fante - vnuke, pravnukov pa žal ni dočakal).

za pivo.
Mala Princeska 20 stopinj po moje ni premalo, ampak ravno prav.
Julija je še vedno široko povita, zato jo za noč oblečem le body in plenice (ki jo ful grejejo). Pokrita je pa s kovtrčkov in je vedno topla.
Grem zdej....delo čaka.
Užijte to lepo nedeljo!!!!