IZVIRNO SPOROČILO: manna
Glede blata otročkov- Manca ima rumeno, gostota pa je tko nekako kot pašteta
hihihi, jst pa glih jem domačo pašteto...
Moj je že doma, ga je en prijatelj pripeljal...
sicer pa moram rečt, de ne prenašam tega glih mirno, sam sem se pa navadila, da tk je in tega ne morem spremenit, pa sej, da ne bo pomote, moj je električar in veliko dela okrog, ga kr kdo naserje, problem nastane, ker je veliko prijateljev vmes in ne more kasirat (tudi o.k., tudi oni nam vedno pomagajo-je vzajemno), no potem so še tisti, ki jim kasira, pa jst nimam nič od tega (sej sem rekla, ko bi potemtakem, če ga ni doma vsaj imela full keša, ne pa, da ne morem niti za kosilo brez strahu kupit...)in ostali čas, ki ga ima se pa moram mal sprostit in it mal h kakemu frendu...ne prideva si skupaj, se na čas že sprijaznim, pa mi potem spet ven vseka in popiz

...učinka pa ni...nikoli...tako je že 13 let, tk da...sem sama kriva, ker bi se mogla odločit, ali ga sprejmem takega, ali pa neredim konec vsemu...sam kot sem že velikokrat napisala, ga imam rada, ker sicer ni slab človek
Deja, bova mi2 morali vsekat eno turnejo in jih pustit same za kak teden, a ne...

Sicer pa ti posšiljam tele

in sem vesela zate, da vsaj s sončki ni težav ne doma in ne v vrtcu...
Ste videle včeraj pri poročilu, ko je eni mamici voziček pod vlak padel??? no

je po čudežu preživel, hvala bogu...
Nič, grem sedaj si en pir odpret in se mal skulirat, da počakam še Mareta, ki je bil v Zagrebu na tekmi in ga še ni, pol pa spat
Nooočkooo