IZVIRNO SPOROČILO: lino
Dan.
Se vam malo oglasim, predvsem, da čestitam našemu sončku, ki danes praznuje za 4 mesece..., torej VSE NAJBOLJŠE URBAN in seveda tudi mamici ČESTITKE!!!!!!!
Hvala
Lino in upam, da si djedeka poštimaš tak, da bo kej od njega! Drgač pa jaz pravim, da tako, kot se navadiš od začetka, tako je potem skoz. Moj je navajen, da pomaga v vsem...samo lika in kuha ne, pa tudi to je že sprobal, ko je bla fejst nuja. Sej drugače pa nebi imeli treh otročkov, definitivno ne, ker bi se mi zmešal, če bi mogla bit sama za vse on pa naprimer v gostilni...grrrr! Je zdejle že kr ene parkrat bil cel dan sam z vsemi tremi in se čist lepo znašu - tudi tamalega je potolažu brez zize.. Res je zlat. Je pa ta, da po dežju pride sonce...se strinjam z eno,ki je rekla, da slabe izkušnje pomagajo, da ceniš boljše...
Jaz bi tudi nekam v toplice šla se kopat, zdej se bi mali že lahko namočli, ja!
Mk8 - naš Urban tudi takole rito dviguje - zakaj pa nebi blo to ok? To je predstopnja plazenja.
Grem zdej kavico kuhat ker dobim obisk...
Manna - naš je tudi tak - na bušiju se na rokce naslon in debelo gleda in se slini!! So pa orng zobki na pohodu, ker skor celo noč nismo spali pa tako si rokce not tišči in tarna! bogi.
Zaradi alergij pa nebi bilo tumasto poskusit Kozje mleko!! Tudi to je baje kr dobro in bolj podobno našemu. ČE ima možnost ga kje dobit... (no sej si že ti napisala...)
Jaz sem ta vikend spet preživela v gasilski uniformi. Smo imeli taktično gasilsko vajo - same ženske iz cele GZ. Fino je blo. Bomo vidli, kkaj bodo strokovnjaki opazovalci na analizi vaje rekli...