IZVIRNO SPOROČILO: mk8
Rabim en nasvet... mi lahko katera razloži postopek, kako odstranit temenca? Ne vem, ali jih je dobila naša šele zdaj ali pa jih jaz enostavno nisem opazila
Mi smo se temenc znebili s pomočjo šampona proti temencam od Mustele, ki je naravnost odličen.
Pri nas imamo pa sedaj novi problem in sicer Tom se ves čas dviguje in noče več ležat (razen, ko spi), drugače pa bi samo sedel. Ne dovolim mu, da bi imel pri sedenju vso težo na svoji hrbtenici in ga zato ves čas naslanjam nase, vendar ga to jezi. Če ima le možnost se prime in dvigne (recimo da se drži tvojih prstov), v primeru da nima ničesar za kar bi se lahko prijel, pa dviguje glavo, steguje roke in grabi naokoli in dviguje noge, da bi se le lahko dvignil.
In seveda, če mu ne uspe sedeti se fuuul krega in godrnja.
Ali je lahko kaj narobe, če sedi - bo pa drug teden star 3 mesece?
Ali se še kakšen dviguje, da ne bom jaz kaj narobe naredila.
Moja prijateljica je imela lansko leto isti problem in ji je pediater rekel, da če se

sam dviga to pomeni, da je že dovolj močan in mu ni potrebno preprečevati tega. Nikakor se ga pa ne sme siliti.
Pregled pri pediatru imamo šele čez en mesec in zato malo razmišljam, da bi ga posklicala in vprašala, če lahko Tom že sedi.
Kakšen nasvet?