IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Lepa princeska hvala za Volčji potok - smo se že prijavili in stoprocentno gremo, če seveda kej resnega vmes ne pride.
Ni za kaj , kaj pa je vaš prepoznavni znak , no ob toliko dogajanja in gotovo ob velikem številu se najbrž ne bova prepoznali - uživajte! Heee heee....zdej sm pa še lepa princeska.....
Ni problema - nas ne moreš zgrešit - ati ponavadi za redečim ferarijem (rdeči PP Skate) z Urbanom, mami pa kroti tavečjadva (4 in 3) Marcela in Marušo. Pa ko boš slišla kje Marcel, Marcel, Marcel...ker pri nas deluje selektivni sluh sto na uro! Boš vedla da hočem jaz sina priklicat...No v glavnem nas ne bo težko najt...pa če me srečaš me rukni, a velja! kaj pa vi?
Tira - takole oblekco je imela naša Maruša...pa se je cel obred drla ko jesihar...smo si prišli gor zakaj - bilo ji je neznansko vroče v temel umetnem sr... Se je botr zdej za Urbana že naprej pozanimal kako bo oblečen.
Kapljice - po moje dandanašnji ni rahitičnih otrok več?! Vsaj jaz še nisem slišala za kakšnega. So že v porodnišnici tako močni. Jaz nisem devala teh kapljic nobenmu, pa ni blo nič narobe. Sem se pa tako odločla potem, ko sem brala o enem primeru, ko je pri dojenčku prišlo do dihalne stiske zaradi predoziranja ene od sestavin iz teh kapljic. (mali je imel v telesu veliko koncentracijo, potem so mu pa še s kapljicami dodali). Mah, po moje res ne rabjo. Pa če se s tem še krčev izogneš...no sicer pa kakor katera. Mislim pa, da večina ne deva.
Tinca - moji, dokler so bili dojeni ni noben zbolel, ko sem bila bolna jaz!! Baje da je takrat še posebej dobro dojit, da si pridobijo protitelesa za tisto bolezen. Sem tudi jaz enkrat spraševala zaradi vročine pri meni...in dobla tak odgovor. Pa glede na izkušnje, drži! A pladenj že rabiš? Pa za 12. 9. še velja, a ne?
Bačko, pa ne ga sr..., veš da ni to nič narobe!! Tudi moja prvadva nista tega počela - tale tretji je pa tak migec, da mu tudi komaj oblečem pleničko gor, pa potem včasih tudi kej spusti, ko ni orng!
Mandreja - za tole slikco se je pa splačalo potrudit! Kak cuker je mala!! Kaka frizurca!
Ja, ja MOjjaka - tretji mesec je blizu in krčki bodo (so) kr naenkrat zginli...
MK8 - temenc po moje nisi opazila. Jaz sem jih ravno včeraj spet odstranjevala. Namočila sem malemu glavico z oljem in potem počesala z glavničkom za temenca - tak čist tanke in goste zobke ima (včasih smo za barbi punčke imele take micene - nekaj takega je. Baje pa se ga zdej ne da več dobit. jaz ga imam še od Marcela.). Je šlo vse takoj dol. Pa je bilo ful. Ene štirkrat sem mogla sčistiti z glavnička.
Voziček - mi imamo PP Skate in sem ful zadovoljna! Izi zlaganje, če ne gre v avto se enostavno kolesa odpnejo dol in je čisto mali, preklapljanje z jajčke na vozek, mimogrede ga dvignem, če hoče malo bolj gor bit - se celotna podlaga za čisto malo dvigne. Ko košare ne bomo rabli več bomo enostavno premotnirali v minutki... Res je vreden svojga denarja. Pa čist izi za vozit. - čeprav ne pridem velikokrat zraven, ker ga hoče ponavadi ati vozit! Gre po kamnitem, asfaltnem in travi, brez problemov. Edino mogoče po makedamu bolje pelješ, če zatakneš prednji kolesi.
Janci sedet mu še le ne dovoli, dokler ne bo imel dost stabilne hrbteničke. Kr naj se poskuša sam vsedit in ko mu bo to ratalo brez da mu pomagaš, bo pa sedel. Drugače pa je tale stolček Bumbo že za take 4 mesečne, sam je ortopedsko oblikovan, tako, da ni potem posledic. Sicer so pa kr močni tile naš že nekateri. Od svaka mali je že tudi tako močan, da glavico lepo drži, pa bo šele 13. 9. tri mesece...
Jao
Mala-princeska ti kr mori nas in forum. Bom še jaz svojo skledo pritaknila. Se meni podobne zadeve dogajajo. S tem da so staro nove zadeve pri meni in mojih... so se vjezili in se od dan pred porodom še nismo ne slišli ne vidli. Pa me kr mori, ko tako razliko delajo...moje otročke še pogledat ne pride, sestrinim pa vse v rit vtakne! Ma ****t ga. Sorry izrazu, ampak sem res že čist na podnu. In potem pokasirajo moj dragi in otročki, ker vsega pa res ne morem ves čas ignorirat in ko pride na plano je beda. Eh, upam, da se kmalu skuliram in res nekak to rešim, da mi slučajno kej orng na živčke ne udar, ker si moji otročki res zaslužjo kej drugega, kot sem (oz.nisem) od staršev dobila jaz. No mogoče ti bo pa kej lažje, ko boš vidla, da nas je več takih - kaj češ smo pač dušice, ki se jih vse dotakne, pa drugi tega sploh ne vidjo...
ojoj, bom nehala nakladat, drugače se me bo še katera vstrašla...