IZVIRNO SPOROČILO: manna
Tud pri meni je že blo enkrat tako da sem jo jokavo odložila ker sem morala na wc, ko sm pršla nazaj je pa spala. Ampak več kot 30min ne spi nikoli čez dan. Se pa trudim da bi čimveč spala popoldne, da ne bi bla zvečer tko zmatrana.
Živ punce. Bom tudi jaz enkrat tole sprobala. Pa se bojim, da pri nas ne bo uspelo

. Sva pa iz nošenja prešaltala na guncanje na žogi za telovadbo in zaenkrat deluje.
Naš Srečko pa tudi čez dan še kar dobro in dosti spi. Ker pa se dojiva na 2 uri, moram paziti, da ga dam spat takoj po dojenju in potem spi malo dlje od običajnih 30 minut. In ko ima takole malo daljšo seanso spanja, jaz kaj pospravim in pridem malo na net. Z mojim sva se že neštetokrat sporekla glede pospravljanja in vedno prideva samo do zaključka, da imava "različna merila glede čistoče". In da on ne bo družinska čistilka. A jaz sem pa lahko? To bo še pestro, ko bomo Srečkota navajali na red. In v takih obdobjih prepiranja mi gre naša hiša prav na živce. Ker je enostavno prevelika, da bi jo lahko na hitrco spravila v red. Potem pa še okolica...raje ne govorim.
Luši, dobrodošla spet med nami, pa poročaj kaj boš opravila pri zdravniku. Temenca ima naš Srečko tudi, pa jih dostikrat pozabim naoljiti pred kopanjem in odstranjevanje preložimo na drugič. Še sreča, da ima malo las in da mu grejo kar lepo ven, ko se spravimo čistiti.
Pa ne odlagaj malega na mizo, ker ti lahko pade na tla!!
Barva oči pa naj bi se ustalila nekjde do 6m. Tudi naš Srečko je izrezan očka, le učke ima plavo-sive po meni. Se tolažim, da po meni vsaj to, čeprav naj bi večina dojenčkov imela na začetku plave učke.
Punce, ki dodajate - ali katera dodaja MILUMIL? Jaz sem zaenkrat sprobala aptamil in novalac, nobenega ne mara preveč, pa sem razmišljala še o tem. Vendar naj bi vseboval več ogljikovih hidratov in bil bolj kaloričen. SEveda pa nočem, da bi se Srečko prehitro redil. Pa kolikor sem gledala, ga prodajajo samo v pakungah po 800 ali 900 g, kar je samo za sprobat in vreči stran vseeno malo preveč. Pa me vseeno mika, da bi ga sprobala.