IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Še zmeraj mi ni nobena odgovorila na vprašanje:Ali imate vse kontrolo pri 2 mesecih?Ker mi je nimamo in jo imamo šele naslednji mesec ko je tudi cepljenje.
Manna - ne mi zameriti glede ležalnika, ampak ena je že napisala, da ji je hotel otroček "pobegniti", ker ni imela pripasanega. Previdnost ni nikoli odveč. Čeprav ležalnik postavljen na tleh meni niti slučajno ne paše, pa je to še najmanj kar "žrtvujem" za svojega sinka. Pač pobrišem malo prahu, ko se valjam blizu njega
Lino, velja glede cd-ja in se strinjam, da je praktični prikaz najboljši. Hvala ti še enkrat.
Bačko, pri dveh mesecih načeloma ni pregleda, je samo tehtanje. Mi smo imeli pregled izjemoma, ker je imel ob 1. mesecu slabe reflekse (pa se je kasneje hb izkazalo, da je bil samo zaspan - bil je pokonci več kot 2 uri ob slabem vremenu, kar je bil rekord za starost 1 mesec).
No, pri nas je danes tudi malo drugače kot ponavadi - se je zbudil že ob 6.30. Sumim, da zato, ker je imel zamašen nosek. Potem sva pa očistila nosek in se je čisto prebudil, kaj pa drugega, pa se malo pogovarjala, pa zrihtala, šla na moj zajtrk in njegove kapljice, malo čez 8 mi je pa v minuti zaspal v naročju še preden sem prišla do spalnice.
Uživajte v sončnem dnevu! Jaz upam, da bom. Danes na programu ni nič pospravljanja

, za kosilo bom pripravila pečen krompir in zrezke kar v mikrovalovki. Sem se pa odločila, da dam izdelati nekaj fotografij in začnem končno pisati dnevnik novorojenčka.
< Sporočilo je popravil tecka -- 27.8.2009 8:39:52 >