Dobro jutro še od mene, še kr v enem kosu, sicer je pa moj pdp čist tazadnji, pa upam, da bo prej akcija
Aprilčica, veš, da sem jaz tudi v nekem res čudnem stanju, tečna, nič se mi ne da, noge bolij, ko
, skratka, res komaj čakam da rodim,
in stisnem svojga
k sebi. Belili boste garažo,
očitno naše moške tudi daje neučakanost in kisanje možganov,
Cavelirka, res nas ni več veliko ne, pa smo neučakane, ker nas je malo
saj bo še par dni,....
Muca, držim pest, da tudi ti čimprej dobiš v roke svojo štručko, meni so tudi obljubili velikana, tak da bomo šele v P izvedeli koliko tehtamo
imam samo še en pregled pri G. Boli pa itak malo, al je naravni porod ali CR, itak boš imela šive, saj bo.
Arwen, mislim, da pri tebi pa bo počasi akcija, najbolje, da greš lepo v P nazaj, ja pa srečno!
Tjaša, ti pa nisi nič neučakana, pa čez rok si že, dobo prenašaš.
garfield, vaša Žana je pa pridna punca, pa mislim, da so vsi Avgustovčki pridni, oh ko bi še naši bili.
Tanchy, najprej čestitke Hani za 1 teden, hvala za pordno zgodbo, tak, ko malo berem me malo majn panika grabi,
jaz sem bila 1x kr v bolnici pa morem malo čekirat kako zgleda, ko si doma do konca.Pa čestitke za naravni porod.
Mi pa danes ne delamo nič, kopala se bova popoldan, ko dragi pride iz službe, še 2 dni pa ima dopust, potem pa še očetovskega, tak, da bo doma cel mesec
. Jaz pa imam do PDP-ja še 11dni
, Tjaša je tak čas že bila v mojem naročju.
Pri nas je pa danes nekam oblačno, nevem, če bo kaj s kopanjem
ko imam čas pa vreme ni.
Babike, a vas tudi zdaj na koncu joške srbijo in fuuuuul bolijo, jaz imam čist trde, ko silikon
, da o drugih bolečinah ne govorim, bi bila prej rotova, če bi pisala kaj me ne boli
Pridem nazaj.