Ojla babnice!
Najprej Barbk C E S T I T K E za parcek!!!
So pa res to majhne strucke, sploh si ne znam predstavljat
Na hitro sem vas bolj povrsno prebrala, sem bila bolj delavna v teh dneh, pa se nisem oglasala.
Na sreco sem sedaj od petka tudi na bolniski, sem klicala G in pojamrala, da enostavno ne gre (predvsem zaradi nespanja, ki je se vedno katastrofalno!!), tako da mi je napisal zdravnisko opravicilo in bolnisko 100%.
Zelo pase!!
Tako da sem si v petek ze vzela en relaksacijski dan in sla na plavanje, malo sem se posoncila in je bilo super.
Med vikendom smo imeli obiske iz Ljubljane, tako da v teh 3-eh dneh nisem nic naredila. Jutri se spet spravim v pranje, mi manjka se cela sedezna garnitura (jo imam super tako, da jo slecem in vrzem v stroj!), potem pa bo stanovanje kot iz skatlice. Vozicek, stolcek in jajcka so tudi ze oprani, zdaj pa cisto zares manjkajo samo se cunjice, to bo sigurno ta teden, torbo pripravim za v P in tako smo v pull position
Ja, tudi tukaj obljubljajo vroc teden.
Na sreco je pri nas v stanovanju do nekje 2/3h popoldne kar prijetno hladno, ker smo obrnjeni na zahod in dobimo sonce sele nekje po 3 uri.
M1987, mene tudi ze kar precej casa spodaj zateguje, je pa res da so dnevi ko me bolj in dnevi ko me manj. Obvezno pa je veliko hujse zvecer kot pa zjutraj. Pa tudi busi mi na momente fino otrdeva. In potem se se moj pritozuje, da ne
vec in je ves nezadovoljen, jaz pa poleg nevolje res ne bi rada, ker me po
se bolj boli.
A pijete se magnezij? Jaz ga vcasih pred spanjem se kar vzamem.
Danes ponoci me je ful zgaga pekla, sem 2x vzela en sirup, pa ni kaj dosti pomagalo. Sem ugotovila, ce veliko jem, zgaga bolj pece in vceraj sem res ogoromno popapcala.
Drugace pa sedaj ze kaksen teden opazam, da se moj
bistveno manj premika, ocitno nima vec prostora, pa mislim da je to v zadnjem mesecu tudi normalno.
Tehtala se ze nekaj casa nisem, ampak mislim da so kg kar ok, ker se ne pocutim bajse. Premer buhija 101cm. Pri tem premeru sem sla rodit Gabriela
Tejci77, jaz imam tudi preglede zmeraj na 5-6 tednov, zdaj naslednjega v petek. Sem pa ze v 37t, tako da mislim da naslednji bo pa sigurno prej
CTG pa pri nas zacenjajo izvajat, ko gres cez rok, takrat dejansko nimas vec pregledov pri G, ampak direktno v P.
No, pa jaz moram tudi mojega pohvalit, da se ful ukvarja in skrbi za Gabriela, se posebej sedaj proti koncu
mi res ogromno pomaga!!
Ga tudi zmeraj hvalijo, da kako se mu posveca, tako da sem kar vesela, da imam tazga mozeka. Sicer vcasih rabi navodila kako in kaj, ampak nimam nikoli bojazni, kadar sta sama, da ga ne bi popedenal kot je treba.
Saanika, upam da si ze bolje!
Vcasih je to res samo tisti zacetni sok, potem pa ko cas pocasi skristalizira situacijo vse skupaj sploh ne izgleda tako slabo. Tako da verjamem, da boste vsi vseeno cisto lepo veseli in se imeli radi, ceprav bosta 2
Mogoce pa res ne ves, ce bos celo se kdaj
Moj tudi pravi, da smo zdaj zakljucili z reprodukcijo, on si zdaj zeli
, jaz ga pa vcasih hecam in recem da je sigurno spet
in da ce je tako, lahko cez nekaj let poizkusimo se enkrat. Pa pravi da to pa ne.
Kerala, upam da ti dnevi brez punc hitro minejo!!
Nic, gremo pocasi se pripravit na (ne)spanje.
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)