writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

22.06.2009, 09:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2009, 09:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.06.2009, 10:07

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ojla!

krtekxx - no vidiš, Brita je dobila nov ritem... Ej, kako ji ti daješ polento?

ronja - dobra si, dve hkrati
      Z avtomobili je hudič... kaj kuhaš?

niia - da si se le naspala

naš mali pa ponoči zadnji teden spet je 2-3x po 170ml--- Sem brala ullo, ki pravi, da taki mali lahko že celo noč spijo in da bi se le crkljali. Ampak pomoje pri nas ni tako. On res poje tisto flašo, pol pa zaspi. Ampak ne za već kot 3 ali 3,5 h.

Pa kake priden otroke imate, da spijo od 17h, 19h dalje? Mi gremo spat tam okoli pol devetih.

Držim pesti za izpite.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.06.2009, 10:29

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Mi smo doma! user posted image  Qrc pa tako vreme!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

22.06.2009, 10:47

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

jancci sem vas mela v mislih..škoda no...pa vseeno, kako je bilo

clock-img

22.06.2009, 10:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.06.2009, 11:05

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Ma je bilo drugače super!! Vožnja bp, četrtek in petek res fino.. tamala je tud ful uživala pod tistimi borovci.. sam kaj čemo, če se je ful shladil, pa še napoved za naprej slaba. Dežja niti ni bilo ne vem kok. Sam res mi gre to pakiranje na K!!!!!!

Niia a vas pa zobki matrajo? Pri nas še nič na tem področju.. bom ji pa začela počasi GH dajat ker nas res že ful gleda ko jemo in ko ji dam kapljice po žlički tako lepo usta odpre in čaka kaj bo!  user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

22.06.2009, 12:06

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Sem zdej hitro preletela telih 15 strani (matr ste naklofaleuser posted image ) k tamalček spi.

Sem ugotovila, da nam je Ulla takle fajn vreme nacomprala, zdej je pa reva še sama v to pahnjena. Jo bo revo zeblo na morju!! Tko da Ulla ne se bat, da bo taščica prva tamalo v vodo peljala.. rajš kšne extra dolge rokave sabo vzem... user posted image

Nisem nič ujela.. Zvezdica al pa Mimi... a je kera pol nabavla un vozek v TL??

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

22.06.2009, 12:21

clock-img

barba

pencil-img

1746

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

men Tine čaz dan spi od 3-4 ure v kosu, pa zvečer gre ob 7h spat,

??????? A taki otroci res obstajajo????? sem blA PREPRIČANA, DA JE TO URBANI MIT. pardon, kriim, mam obe v naročju...

očitno je Tine en velk zaspancuser posted image

Jst sm dons dobila regres nakazanuser posted image user posted image user posted image

Zdej si grem pa neki za jest nardit ... ma kera popoldne cajt za kofe? Jst bom spet sama z obema, pa bi blo fajn it mal od bajte ... sej veste svakinja pa touser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

22.06.2009, 13:49

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Nisem nič ujela.. Zvezdica al pa Mimi... a je kera pol nabavla un vozek v TL??

Jancci, WBuser posted image ....ja, ulla se je res trudla za vreme zrihtatuser posted image ....v TL v mb ga nimajo, zdaj so punce kupovale enga v akciji v BC....jaz bom v zadru v TL pogledla, če ga imajo, ker mi je res lep....gremo v čet.

kak eni lepo spiteuser posted image ...naša pa ful malo, podnevi in ponočiuser posted image ...ponoč se vedno večkrat zbudi in se uspava nazaj samo z zizo....sem že razmišljala o kakšni riževi user posted image kašici na žlico, zvečer pred spanjem...flaška itak ne pride v poštev

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

22.06.2009, 13:57

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ej, kako ji ti daješ polento?

po žlički.

clock-img

22.06.2009, 14:32

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tko da Ulla ne se bat, da bo taščica prva tamalo v vodo peljala..

kaj sem spet zamudla?

clock-img

22.06.2009, 14:47

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ma ronja čpe nič ne prideš ob večerih  na rr

clock-img

22.06.2009, 15:20

clock-img

ronja

pencil-img

15289

ja, zvečer mam druge zadolžitveuser posted image - uspavat - hm, v bistvu sve 3user posted image

Kaj se torej dogaja? je lubi pobasal Ulo in šel z njo k tašči na morje, sem prav razvozlala?

clock-img

22.06.2009, 15:26

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

ne, ronja vsi so šli skup na morje...tašča jih pa tam čaka, da menjavo nardijo...in ulla je molila za slabo vreme, da sploh ne bi rabla it v prikolico

clock-img

22.06.2009, 15:27

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

ronja, kaj ti praviš al naj dam špeli zvečer neki na žlico in kajuser posted image

clock-img

22.06.2009, 15:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hm, jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, ampak jaz sem bolj panik glede teh alergij, ker jih mam sama, pa potem probam naredit vse, kar se da, da bi zmanjšala možnost, da bi jih meli tamalidve (že itak mata gene moje...) Če pa ji daš, je ta rižek (riževi kosmiči ali pa ekspandiran riž), namočen v adaptiranem mleku baje fajn prva hrana. Jaz bom sicer začela opoldne s kuhanim korenčkom, ptoem pa na ostalo zelenjavo in sadje. Samo lejla je stara že 5,5 m. pa tudi malo bom še počakala, če se bo le dalo (če ne bo čisto znorela vsakič, ko jemo - to se namreč že dogaja, ampak zaenkrat ji lahko še poturim joško in je ne zavrača).

Aha, Ula, prikolica ti torej ne uideuser posted image . No, lepo se imej, saj ni to tako slaba stvar!

clock-img

22.06.2009, 16:51

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ronja, a tile riževi kosmiči se dobijo v lekarni al v dm al kje? Matr jest sem ful zmedena glede tele otroške hrane, ker čist povsod drugeče piše.

clock-img

22.06.2009, 18:00

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ronja, a tile riževi kosmiči se dobijo v lekarni al v dm al kje? Matr jest sem ful zmedena glede tele otroške hrane, ker čist povsod drugeče piše.

sonček, mislim, da ronja misli riževe ''ploščice'', ki se dobijo tudi v šparu....imajo tudi take okrogle in riž zgleda kot v riževi čokoladi, sam da ni čokolade gor sam suh riž....to je naš mali glodal namesto raznih žemljic

clock-img

22.06.2009, 18:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.06.2009, 18:20

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Jst sm dons dobila regres nakazan

A to dobiš tud če si na porodniški? Pismo, bi prou pršlo.
Sonček, jaz sem kupila riževe in koruzne kosmiče, pa vse živo unih fructalovih in hippovih kašic za 4+ mesece. Dajem ji pa samo polento(redko kuhano)+ korenje in/ali bučke ali pa krompir s to zelenjavo. Čakam pa še, da pri babi na vrtu špinača raste. Mislim, da ti tistihle kosmičev noben ne bo priporočal za dajat po flaši: men je patronažna rekla - flaša je za pit, žlica pa za jest. Je pa seveda flaša komot. Sama se boš morala odločit. Ti a priporočam, da kupiš kak ornk slinček - najbolj kak ta plastičen, da ga kar pod pipo splakneš.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 22.6.2009 18:21:07 >

clock-img

22.06.2009, 18:21

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Niia njami češnjevi mafini.... Havla za info o kosmičih...zakaj ne boste mogli prati? a ti imaš sicer ves čas Oskarja v pralnih plenicah? katere pa uporabljaš?

kje ste čveke?

ploha ti prav štrajkaš zadnje dni

barba kam ste jo mahnili?

ronja, dej no, kvaj si kuhala?

snikolina kuku

clock-img

22.06.2009, 18:23

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

a tile riževi kosmiči se dobijo v lekarni al v dm al kje

povsod - mercator, spar...so pa eni kao ful ta najbolj (bio, eko, natur...), ki jih dobiš v baby centru.

clock-img

22.06.2009, 18:24

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

krtekxx ne sej ploh ni problem v tem, da mu ne bi želela/ se mi ne bi dalo dajti po žlički. Z veselje mu dam, flaške že itak skoz perem in prekuhavam. Sam zanimalo me je, kaj in koliko mu daš, ker naš je zdaj spet začel ponoči 2.3x jest, pa smo jedli že samo enkrat. Sem mu mislila dati par žličk zvečer.

clock-img

22.06.2009, 18:30

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

sonček: čist zares, sam ne daa se mi nič, evo nič, brez energije sm, pa tale učenje, mi je mal jermen dol padu, sej bo že,...zdele sva z meto spale, 3 ure, no ona je začela mal preh in še vedno spi,...

joj tolk teh debat o te GH, itak ne štekam tko da bom kr babco počakala,..

jancci: živjo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem