IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
fantje jo gledajo in jim reče: če še niste videli nage punce, si me pa zdaj naglejte.
jst sm bla priča, k je ena osmošolka v oštariji striptiz plesala...do konca, pa z otipavanjem itd...uradno je pa pr sošolki spala....
aja, una sošolka je pa tud bla cvetka, je hodla z enmu tipu, k je mel brata dvojčka, pa je rekla da tud z njim seksa, k tko ni nobene razlike
sej ne veš kva b reku...
oooo faaakkk no...sej ne moreš no..
mislim to ni več normalno no...
sej ko pogledam kakšne punce hodijo ven oblečene in kaj vse delajo...res..slabo me prime...
pa še recimo...ko vidim da hodijo domov ob 8h zjuraj al pa 12h..itd ...ok kdaj se zgodi da se zavleče vzunaj pa je ful dobro pa vse ..ampak vse do ene meje..
ko sem šla enkrat zjutraj mimo ambasade gavioli...mati moja kaj vse vidiš in to ob 10h zjutraj..
tjasssa ja sej recimo da sem zadovoljna...ok sej se ve..kolko dnarja daš tolko imaš...ampak tko...tudi meni je bla košara super..mogoče edino malo preozka..ker meni jo je tian prerastu ful hitro..
a ta športni del pa je tudi dober..ampak ja mene tudi motijo tej trakovi..nikakor da se prav prilegajo...dala sem pa dol tiste zaščitnike na naramnicah ker itak ni imelo smisla..
pa zdej ko sem mu samo za malenkost dvignila gor hrbtni del...je katastrofa..tisti trakovi kot prvo kot drugo pa ker zdrsne dol..a sploh ni dvignjen ta hrbtni del tolko da bi sedel al ne vem kaj..pa vseeno zdrsne dol...pa me moti še to ki nima za nogice tisto da mu lepo ležijo..mojemu malemu kr noge visijo dol...
ja velik je res..ampak za enkrat pri nas ne moti ker gre v naš prtljažnik lepo..imamo kr velik prtljažnik tko da...
všeč pa mi je to ker je tko bolj velik pa bolj stabilen in te zračnice pa to..
uh sm se razpisala
mali nina...tati šel ven malo na pijačo ker mu je od kolega žena rodila..
tko da jaz uživam