je začela na večje razmake jest, pa mam pol tok vse nabit,
sej to se porihta, dan, dva pa se prlagodi...pa ko spusti kak nočni obrok, je isto, pa ko zamenjaš kak obrok dojenja z gh, je isto, pa kak dan ver rabi, mogoč crkljanja, pa proizvodnja podivja, drug dan pa ne tolk, je pa višek in tko....joške skoz delajo pod polno

moje dve leti, tko da so že fajn ulavfane
ulla, mogoče bova pa pr najinih otrocih vidle, približn kako sva takrat izgledale
matr ej

k smo bli v hrastniku ( al trbovljah, matr, nkol ne vem kje

) na motozboru od petka do nedelje in skoz je dež scal, jst pa v allstarkah in z onim super šotorom, k sem ga skurla pol

pa celo noč (oz. obe skala in plesala pod odrom, ker spat tak nisem mogla, ker mi je na šotoru streha prepuščala vodo, podn jo je pa držal

uglavnem mokra in usrana ko prase

tja sva šla na štop, nazaj sma se pa z kolegi peljala, sam uni so šli pol na prej, midva pa v šentrupertu dol in kao na štop naprej...valjda nama ni noben ustavu, k sma bla taka k prasca

oz. par km naprej naju je en kmet zapeljal v nekem kombiju, k je zgledal ko svinjak, pol naprej pa ni šlo...sma sedela za cesto na pločniku in zokne in čevlje sušila tam na tleh

pol je šu tip k štormanu (!!!

) sestro poklicat, da je po naju pršla...je rekla, da ko naju je zagledala, se je mislila kar neprej odpeljat, ker ji je blo skor nerodno, da bi jo kdo vidu da naju pozna
pa enkr sm pršla tolk nažgana domov, da sm pred vrati zaspala, ker nism ključa mogla utrofit

ajej...