IZVIRNO SPOROČILO: plamen
Punce, mi v LJ nimamo snegca, zato pa po njem zelo diši. No, pa mojemu avtu čisto odgovarja, da ga še ni. Še okna nam menjajo po hiši in je vse v razsulu in bom še mal okol, da ne bom prehitro prišla, ko še ne bo oken notri
Hormončki - hmmm, bi blo treba mojega vprašat, zaenkrat še nič ne jamra
Sam v kakih ganljivih trenutkih mi solzice mal hitrej stopijo v učke, drugo pa jaz ne opazim.
Rožca26, če bom jaz kaj frej, bova šli pa midve na kavo, pa Videk valda za družbico. Sam zdaj ko sem v službi mi spet cajt kar laufa....
Pri nas tudi ni snegca

Jest sm se ga pa tako veselila

ker če bi snežil, moj lubi ne bi šel v službo, ker je vrtnar. Pa še jest sm pozim rojena. Oh ja, na Vrhniki, kjer sm včasih živela, je blo snega za izvoz, kle v Domžalama pa popolnoma nič. Še če je povsod drugod, so Domžale še vedno turobno zelene.

Moram mojga čim prej prepričat, da gremo nazaj na Vrhniko
Za kavico (čajček ...) sem prec za. Kadar kol, kjer kol, sam da mam čas
Hormončki pa .... raje si mislite svoje

Ne, se hecam

Je še hujš
V soboto je mali spet špičil - cdjke je lepo ven zlagal - in jest pa lubi oba ne, vid, ne, pol me pa tko tamal pogleda, da se začnem jest krohotat. So mi začele od smeha kr solze tečt. Pol pa v tistem šusu sem mela pa v očeh tisti ščemeč občutek, ko se moraš zjokat, ko ti je hudo. In sem istočasno jokala od smeha in žalosti ...

Mislim ....

Me je Vid sam gledal, moj je pa reku, "veš kaj vid, če nič ne razumeš mami, ne skrbi, je tud jest ne".
Jest pa še bol v jok/smeh