pogodbo o shranjevanju
matičnih celic.
.
, mam občutek da se zbolšuje in mislm da ste ve krive kr tko lepo klepetate in mi je veselje bit za računalnikom pa vas prebirat. Me mal čustva preletavajo in bi vas najraj kr use objela, tko vas mam rada, karkoli rabm se lahko tuki obrnem na vas. Tut med pogovori s prijatelji, znanci, sorodniki, ko me prašajo kje sm dobila majčko vedno rečm da smo s kolegicami na forumu naročile,..... sm vas kr za svoje uzela use
.
vidu da sm ful občutljiva, že če se samo zapizdi nazaj, pa ni nč tazga kr takoj začnem
tko da se to ni dogajalo velikrat, zdej pa sploh ne usak dan je bl prjazn, učasih me je kr sram kr se use vrti okol mene
. Drgač pa pogovori med nama so mirni, z nežnim, mehkim glasom, in mi je tko zelo lepo, res se je pozitivno spremenu. Danes ko sva šla k moji mami je reku a knigce pa neboš sabo uzela (materinske ane) pa ga tko čudno pogledam
zakaj že, pravi lej snegec je sej veš kok mutavu vozjo kaj če se kej zgodi morš met to sabo.
Lepo od njega.
. Jutr grem gor pa jim bom povedala svoje, pa bomo vidli kaj bo.
za pregled in
za sestre k so površne. Mislm da bi blo useeno dobro zdravniku vrjet, kaj pa če bi šla po tretje mnenje h kakšnemu drugemu zdravniku al pa na forumu dr. Pušenjaka vprašej, boš bl pomirjena k ti bo en mal bl priznan dal odgovor, čeprou je lahko isti kot moj
pozabljivost, k bo mene kmal pokopala če se bo tko nadaljevalo. Tut če si napišem listek za v trgovino pa pol pozabm kam sm ga dala, pa take stvari, dobr da ne pozabm dihat
, čeprou bi bla vesela kakšne družbe, kr nemorm ajčkat, mal sm živčna zarat jutr mal mi nosk nagaja, pa bo ura spet 2 k bom šla spat. Lepo pančkejte pa se slišmo jutr

Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno...
BLOGERJI

Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov ...
Ideje za igro
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!