Ojla!
Evo mene z morfologije. Rožca - napopaj mi enga telovadca. Yes, it's a boooooy
.
Sicer sva oba imela občutek + vse naše ženske teorije (mozolji, oblika trebuha, spolna (ne)sla, he he) so kazale na to, da bo punči, ampak sva itak fuuuul vesela. Zihr bo pa šele, ko bo v naročju
Ata se kar ni mogu pomirit, kolk miga z rokami in nogami in kako usta odpira, je bil še bolj paf kot jaz. Teli UZ so tko fajn za bodoče očke. Bodoča prababi je pa itak rekla, da se je njej zdel, sam da ni hotla nič rečt
Pa ful cunjc sva že dobila od letošnjega marčevega fantiča, tk da bomo pršparal na roza bodijih in špangicah. Vse je ok, datum štima, je precej fuzbalersko navdihnjen, si kupla eno lepo slikco iz profila, za babice & co., zanjo plačala 5 ojrčkov
tale moj ginekolog je taka škrtica, vse po liniji najmanjšega odpora, tudi UZ v 32. tednu je samoplačniški. Drugo mi ni nič gledal, čeprav ga precej nizko nosim, za bolniško naj grem do svoje zdravnice, če ne bom zmogla, je pa normalno, da se moram večkrat uležt in popoldne spat, to bi morale vse nosečnice ...ja, ok, samo kako to izvedeš v službi?!? Ampak to so malenkosti v primerjavi z veseljem, a ne.
Naslednji pregled imam 8.12.
sem peljala potem nazaj v službo, na vozičke bova pa spet navalila v soboto, po moji nočni.
Rožca - upam, da se čimprej pozdravita, pošiljam
(čajček) in
. Drgač pa pojma nimam, kako prepričaš mulčka, da pije
. Jaz bi čimveč pila pred njim, mogoče z žličko, da bi zgledalo zabavno? Pa da je kaka njegova najljubša igračka tudi bolana, pa da ji daje pit in zraven poveš, zakaj mora pit... Držim pesti, da kaj uspe, ker teli pikci lahko res hitro dehidrirajo.
Pikapolonica - jajca so samo surova odsvetovana, jaz pečena veselo jem, ker mi pašejo. Pa še kak zdenka sirček zraven stopim, da se ja vse mastno vleče
Zvezdici - kaj naj rečem, pozdravljena črnolaska
. Hormončki naredijo svoje, pa verjetno se bo spirala v rdečo, upam, da ni bila res napačna barva zapakirana. Itak si lepa, nč se sekirat.
Uživajte. Jaz grem pa eno oddremat