Živjo!
Se vam malo na hitro javim - me sin že priganja, da se grem z njim igrat... da sem mu obljubila...
Še vedno ga imam doma. Na antibiotikih je ponovno, tako da bo doma do 16.12. , ko bo imel kontrolo in mu vzamejo bris. Bomo videli ali bo sedaj končno ok, ker sicer mu bodo dali "koktajl" antibiotikov v rito. Prehitro se mu je namreč ponovila bakterijska angina.
Sicer pa moram pozdravit vse nove!
Krasno bi bilo, ko bi se res zmenile in se dobile.. Sem za.
Včeraj sem bila v Atlantisu na vadbi za nosečke in mi je bilo všeč. Sicer ni tako kot sem bila sama doslej bolj vajena - to je, da je vadba intenzivna, a treba je vzeti v zakup, da smo
in nas tako sedaj povsod obravnavajo. Mi je bilo pa smešno, ko smo imeli ročke, s katerimi smo glede na silo vode potopili in s tem delali vaje za moč (rok), medtem, ko včasih doma sama nesem v 1.nad. celo vedro drv za naš kamin, ki je absolutno težji.
Ne pretiravam, a vseeno, če primerjam.... mi je prav smešno, ker ni nobene primerjave. Po drugi strani pa mi voda izredno odgovarja, ker se s tem zelo razbremenim - še posebno hrbtenico in sem bila po vadbi veliko bolj fit in nič več "zategnjena". Sem se kar premigala in veliko lažje spala. Pa tudi v duši sem bila bolj zadovoljna, ker sem nekaj naredila zase, zamenjala okolje.... Meni je bilo všeč in sem se odločila, da bom hodila.
Cojka sem bila v soboto v BC z namenom, da kupim blazino za dojenje in ko sem jo potipala, moram priznati, da sem bila kar malo razočarana
in je nisem kupila. Zdaj kolebam ali naj jo kupim ali ne.
Ti jo hvališ in me zanima, ali si jo "naštelaš" (tudi) pod trebuh in noge, ker meni je delovala tako "prazno", tako (brez zamere) "socialno" - kot da z vsem "šparajo" in se mi absolutno ni zdela vredna tega denarja. Še posebno ne 40€. Zdaj je 28€ a vseeno. Ne vem no. Morda kompliciram. A mi lahko napišeš kaj več glede udobnosti? Vem, bilo je veliko napisanega in sem bila tudi zelo navdušena, ko pa sem jo potipala....