writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2. del

clock-img

06.08.2009, 10:48

clock-img

Anonimen

Babe...tile outfiti bi odtalil antarktiko, ne pa enga bogega poštarja. Konec koncev je samo decuser posted image .

clock-img

06.08.2009, 10:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 10:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Babe...tile outfiti bi odtalil antarktiko, ne pa enga bogega poštarja. Konec koncev je samo decuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zihr je zihr!!!

clock-img

06.08.2009, 10:54

clock-img

Anonimen

joj...bom še na slab glas prišla...user posted image

clock-img

06.08.2009, 10:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

na slabga zihr neuser posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 10:58

clock-img

Anonimen

ajoj user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 11:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

zdej pa morm it...se mal pospravit preden pride babca

clock-img

06.08.2009, 11:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

alias poštaruser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 11:03

clock-img

Anonimen

vse ste isteuser posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 11:15

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane?

clock-img

06.08.2009, 11:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane?

ja včeri je bla polna luna, danes je treba pa hormone popucat, da nam ne bo zavrelouser posted image

clock-img

06.08.2009, 11:30

clock-img

Anonimen

matr ste spet brez sexa ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm sem dobla M..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 11:34

clock-img

Anonimen

Čveka user posted image , ker se mi zdi, da bi še bla malo brez ane? NO, vsaj veš, da lahko greš naprej v akcijo. Lahko še res majčke 2-10 ujameš.user posted image

clock-img

06.08.2009, 11:40

clock-img

Anonimen

Čveka user posted image , ker se mi zdi, da bi še bla malo brez ane? NO, vsaj veš, da lahko greš naprej v akcijo. Lahko še res majčke 2-10 ujameš.user posted image

mi smo obrt oddal, je nimamo več, RECESIJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jih ne smem več met oz. so mi čist odsvetoval, ker smo komaj to nosečnost dal skozi da nam je user posted image preživel, so rekl da tatretji pa ne bo pršla do konce, ker se mi bi matrnca prej posedlauser posted image user posted image user posted image stud če je moja G. rekla da zarad tega bi lahko mela še enga sam jz ne bom rezkirala

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.8.2009 11:41:59 >

clock-img

06.08.2009, 12:00

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu user posted image
velikost 64 cm
teža 7840 g

in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2009, 12:01

clock-img

Anonimen

joj to pa nisem vedla. user posted image Bom drugič raj gofljo držala.

clock-img

06.08.2009, 12:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu user posted image
velikost 64 cm
teža 7840 g

in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet user posted image

uh, pa je res velikuser posted image . user posted image da je vse ok.

clock-img

06.08.2009, 12:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh user posted image odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2009, 12:08

clock-img

Anonimen

joj to pa nisem vedla. user posted image Bom drugič raj gofljo držala.

ne sej ni panike, ker so mi že med nosečnostjo povedal  da je bolje da si ne želim tretjega k bo sam kej lahko narobeuser posted image tak da sem se sprijaznila, sem čist zadovljna z dvema otrokoma, ker sta mi bila podarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image
raje imam dva kot nobenega, ker imam kolegico k si ful želi user posted image pa ga ne more imetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tak da ni nič hudega, če bi težko govorila o tem pol sploh ne bi nič napisalauser posted image

clock-img

06.08.2009, 12:11

clock-img

Anonimen

Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh user posted image odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli...

sm razmišljala in mi je bilo tudi predlagano, sam se ne morem odločituser posted image ker pravijo da če ženski naredijo sterelizacijo, da pol še bolj boli kot najhujši popadki, vsakič ko bi imela M. tak da ne vemuser posted image mam zdej en let časa da premislim, pol bomo pa videl kako in kaj!

clock-img

06.08.2009, 12:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sm razmišljala in mi je bilo tudi predlagano, sam se ne morem odločituser posted image ker pravijo da če ženski naredijo sterelizacijo, da pol še bolj boli kot najhujši popadki, vsakič ko bi imela M. tak da ne vemuser posted image mam zdej en let časa da premislim, pol bomo pa videl kako in kaj!

user posted image tega pa še nisem slišala. ena moja znanka se je dala po tem, ko se jima je ''ponesrečil'' 4 otrok, ker je rekla, da 5 pa jih res ne bi imela. mi je povedala, da ni pri M čisto nobene razlike, samo bistveno bolj sproščena je.

clock-img

06.08.2009, 12:14

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sterilizirat se lahko daš če si stara več kot 35 let ali imaš vsaj 3 otroke...
pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne

clock-img

06.08.2009, 12:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne

ja, sam če si ženska premisli, gre potem še vedno lahko na IVF, pri moškem je pa to težje.

si pa tvoj zasluži user posted image user posted image user posted image redki so moški, ki so prostovoljno za to!

sem pa jaz že 35 user posted image tak da ta pogoj izpolnjujem user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.8.2009 12:20:36 >

clock-img

06.08.2009, 12:18

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

alias poštaruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mem je...nasa ma trenutno 4750g....

clock-img

06.08.2009, 12:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja, sam če si ženska premisli, gre potem še vedno lahko na IVF, pri moškem je pa to težje.

si pa tvoj zasluži user posted image user posted image user posted image redki so moški, ki so prostovoljno za to!

zakaj na IVF...sej gre naravno??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem